sayısal zekamda yok maalesef. ingilizcem güçlü ama işsizlik sıkıntısı varmış napabilirim.Bence pişman olursun, sayısal secenlerin bile işi zor bulduğu bir yerde dil seçmek zorlaştırır.
Şu an 9. sınıfım. Alan seçmek için önümde 2 yıl var fakat ona göre yönelmek istiyorum. Dil düşündüm fakat iş olanağı az diyorlar. Seçen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Seçilir mi pişman olur muyum?
Öğretmenlik dışında çöp.Tamamen senin kendi emegine baglı. Dil bölümündede turist rehberligi, akademisyenlik, çevirmenlik, ögretmenlik vb. mesleklere yönelebilirsin illaki İngilizce olacak diye de bir şey yok şu an Almanca ögretmenligide yükselişte. Eger sen kendini geliştirirsen illaki girecek bir iş bulursun. Sayısal seçince senin bir işin olacagının garantisi yok tamamen senin emegine baglı. Dil seçincede iyi bir üniversiteye gitmek istersen matematik ve fen lazım olacak haberin olsun.
Şu an 9. sınıfım. Alan seçmek için önümde 2 yıl var fakat ona göre yönelmek istiyorum. Dil düşündüm fakat iş olanağı az diyorlar. Seçen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Seçilir mi pişman olur muyum?
Buna nerden ulaşıyorsun? Direkt çöp demek kolay kendini geliştirirsen kimse birşey diyemez.Öğretmenlik dışında çöp.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.