11. sınıfta MF'den TM'ye geçilir mi?

ardaa1453

Centipat
Daha fazla  
11. sınıfa yeni gececm MF'den tm ye gecebilir miyim sorun olur mu? Anadolu lisesindeyim acaba sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıfa yeni gececm MF'den tm ye gecebilir miyim sorun olur mu? Anadolu lisesindeyim acaba sorun olur mu?

Dostum zaten 11'de alan seçiliyor geçebilirsin okuluna söylersen geçirirler seni sınıf varsa

Yanlış bilgi
11. sınıfın başında 1 hafta süresi var (sürenin uzunluğundan tam emin değilim) değiştirebilirsiniz. Fakat sonrasında 12. sınıfa kadar değiştiremiyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum zaten 11'de alan seçiliyor geçebilirsin okuluna söylersen geçirirler seni sınıf varsa.

Kral biz 10. sınıfın sonunda seçtik sayısal seçtim Anadolu'da okuyorum zaten sene basi değişir umarim.

@DexterMorganBey Anadolu lisesindeyim kral 11'e yeni gececeğim MF'den tm ye gecerken sorun çıkar mı ilk hafta değiştirsem.

Kral biz 10. sınıfın sonunda seçtik sayısal seçtim Anadolu'da okuyorum zaten sene basi değişir umarim.

@DexterMorganBey Anadolu lisesindeyim kral 11'e yeni gececeğim MF'den tm ye gecerken sorun çıkar mı ilk hafta değiştirsem.

Hayır çıkmaz dostum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı