11. sınıfta notlarım çok düştü

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 11.sınıf bitecek ama benim notlar aşırı berbat 9.sınıfta ortalamam 88 idi. 10.sınıfta 90 11.sınıfta ilk dönem 82 ama bu dönem galiba daha kötü olacak. Çalışıyorum ama çalıştığım halde yüksek not alamıyorum. Anne-babama notlarımı söylemeye utanır oldum. Malum seneye sınav var kendimi toparlamam lazım yardım edin.

Hocam hangi okuldasınız, ilk dönem sınıfta takdir alamayan kaç kişi vardı vs. gibi biraz daha bilgi verin lütfen de durumunuzu tam olarak anlayalım.

Anadolu lisesindeyim 35 kişilik sınıfta takdir alan bir elin parmaklarını anca geçiyor ama diğer sınıflarda takdir alan çok var bir de bu yıl dershaneye de yazıldım notlarımı yükselteyim dedim ama nafile aksine notlarım daha da düştü.

Anadolu lisesindeyim 35 kişilik sınıfta takdir alan bir elin parmaklarını anca geçiyor ama diğer sınıflarda takdir alan çok var bir de bu yıl dershaneye de yazıldım notlarımı yükselteyim dedim ama nafile aksine notlarım daha da düştü.
Sınıf öğretmeniniz, sınıfınıza giren hocalar gibi bir sürü etken var. Her şeyi kendinize bağlamayın.

Takdir almanın kıyısından döndüm arkadaşlar. Fizikçi bile yüksek kanaat kullandı ama tarihçi, edebiyatçı ve matematikçi yüksek kanaat kullanmadı ve yine teşekkür aldım babam benimle sürekli dalga geçiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı