11. sınıfta olan birisi ne yapmalı?

Yekane

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, abilerim ablalarım öncelikli olarak iyi akşamlar. 11.sınıfa geçtim liseye başladıktan ilk iki sene derslere pek önem vermiyor ciddiye almıyordum galiba birçok kişide olduğu gibi gelecek kaygısı bürüdü beni. Sizden yardımcı olabilir misiniz? Bu 11 giden kardeşiniz için ne önerirsiniz yaşanmışlıklar, pişmalıklar gibisinden ve umarım yazdıklarınızı okur ve ders çıkarırız.

9 ve 10. Sınıftaki tüm konu eksiklerini tamamla ki 12. Sınıfta AYT ile ilgilenmek yerine 3-4 sene önceki boş konulara bakınma. 9 ve 10. sınıf konularına iyice bakınıp eksiklerini bul kısaca. 12'ye rahat girersin.

Merhaba, abilerim ablalarım öncelikli olarak iyi akşamlar. 11.sınıfa geçtim liseye başladıktan ilk iki sene derslere pek önem vermiyor ciddiye almıyordum galiba birçok kişide olduğu gibi gelecek kaygısı bürüdü beni. Sizden yardımcı olabilir misiniz? Bu 11 giden kardeşiniz için ne önerirsiniz yaşanmışlıklar, pişmalıklar gibisinden ve umarım yazdıklarınızı okur ve ders çıkarırız.
11. Sınıfımda pandemiye tekrar girmiştik o yüzden pişmanlık cart-curtu bende olmaz ama öneri olarak dershaneye gidebilirsin ya da tyt-ayt ye çalışmaya başlayabilirsin. 11 de tyt bitirip-yaz tatilinde de ayt den başlayıp 12 de devam edebilirsin.

Bende bu konuda yardım isterim. Yani yukarıdakiler demiş 9-10u tamamla diyenler nasıl yapacak keşke deseydi.

11.sınıf konularını ile TYT'yi birlkte götrblmk mümkünmü?

Hem TYT, hem AYT (11.sınıf) çalışmalısın ama burada yapılan en önemli hata: TYT çalışmak için, 11.sınıfı boşlamak. 11.sınıfa odaklan ama boş zamanlarında temelini de yap.
Hmm anladım zaman en büyk hazinemiz galiba.

Ben açığa geçmiştim 11'de ful TYT asıldım eğitim koçumla birlikte ilerledim sadece TYT götürdük eylül de başlamıştım tam 11 olduğumda açığa geçip TYT matematik ağırlıklı program yaptım daha sonra temmuz gibi denemelere başladım TYT fende Max 3 yanlış matematikten ise 4-5 geliyordu acil gibi zor yayınların denemelerinde 35 yapıyordum sonra 1 see AYT asıldım TYT denemelerinden TYT'yi tekrar ettim ogm materyal okudum kendimi kazanımlara göre hazırladım sonra abbas yolcu itülü oldum kolay değil imkansız değil açığa ge. Mek kaldırıldı ancak sana bu anlattıklarım bir şeyleri gör diye var 1 senen çalışmama rağmen 35 netin gelmesi blançonun ne kadar ağır ve zor olduğudur TYT mat hiç bitmez türlü türlü soru çıkar mutlaka önem ver tuvalette bile TYT mat videoları izle Eyüp b denilen kral var onun kazandıran serileri çok önemli onları ben son zamana bıraktım keşke bırakmasaydım.

Ben açığa geçmiştim 11'de ful TYT asıldım eğitim koçumla birlikte ilerledim sadece TYT götürdük eylül de başlamıştım tam 11 olduğumda açığa geçip TYT matematik ağırlıklı program yaptım daha sonra temmuz gibi denemelere başladım TYT fende Max 3 yanlış matematikten ise 4-5 geliyordu acil gibi zor yayınların denemelerinde 35 yapıyordum sonra 1 see AYT asıldım TYT denemelerinden TYT'yi tekrar ettim ogm materyal okudum kendimi kazanımlara göre hazırladım sonra abbas yolcu itülü oldum kolay değil imkansız değil açığa ge. Mek kaldırıldı ancak sana bu anlattıklarım bir şeyleri gör diye var 1 senen çalışmama rağmen 35 netin gelmesi blançonun ne kadar ağır ve zor olduğudur TYT mat hiç bitmez türlü türlü soru çıkar mutlaka önem ver tuvalette bile TYT mat videoları izle Eyüp b denilen kral var onun kazandıran serileri çok önemli onları ben son zamana bıraktım keşke bırakmasaydım.

Merhaba 0'dan alacağım galiba ben TYT'den başlycğm yannda 11.sınıf götrcğm. Temel konular vs die anlatır mısınız bir de kaynak önerirminiz sıfırdan matematik gbisndn adım adım yukarılara taşyck kamplar önerbilirimsnz rica etsm?

Merhaba 0'dan alacağım galiba ben TYT'den başlycğm yannda 11.sınıf götrcğm. Temel konular vs die anlatır mısınız bir de kaynak önerirminiz sıfırdan matematik gbisndn adım adım yukarılara taşyck kamplar önerbilirimsnz

Okulda hocaya sormştm ben tam sayılar, rasyonel sayılar, üslü sayılar, köklü sayılar ve çarpanlara ayırma diye temeli öğren diyyr ekleyecepiniz brşy var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı