nikolasteslas
Centipat
Daha fazla
Merhaba 0'dan alacağım galiba ben TYT'den başlycğm yannda 11.sınıf götrcğm. Temel konular vs die anlatır mısınız bir de kaynak önerirminiz sıfırdan matematik gbisndn adım adım yukarılara taşyck kamplar önerbilirimsnz rica etsm?
Tabii ki de hemen önerilerimi yapayım
A-matematik ve geometri kitap önerisi
1-başlangıç seviye
- Aktif matematik: Abi ben dört işlem bile yapamıyorum benim ortaokulda çöp diyorsan al
- Ben biraz iyiym diyorsan yarıçapın 9ve10.sınıf seti mükemmel tamamen temel atarak kolay kolay ilerleyip arada ÖSYM sorusu atıp özgüvenini okşayan aynı zamanda konu anlama ve kavramaya yarayan bir kitap
- Sıfır matematik (karekök yayınları ) harbiden kalitesiyle seni hafif zorlayan ancak seni götüren bir kitap orta seviye içinde uygun olabilir ama ben açıkçaso giriş için kullandım işimi gördü
- Geometri sıfır (karekök ) yine karekök yayınlarının harbi özene bözene hazırlanmış kaynağından birisi doğru konuşuyum ben geometriden hep nefret ettim 9 ve 10 da bu kitap bana geometriyi öğretti ve sevdirdi.
- Matematiğin ilacı
- Geometrinin ilacı
- Ens geometri
- Çap TYT seti
- Vaf TYT mat.
- Ful matematik
- 3D yayınları
- Yayın denizi
- Bilgi sarmal
- 3-4-5 geometri
- Hız ve renk geometri
- Apoteminin tüm seti TYT mat TYT geometri
- Orijinal yayınların
- Has halismulis acil yayınları (ilaçsız)
-Ben fen için çok fazla kaynak almadım ama başlıca şunları sıralarım
Vaf yayınları biyor kimya fizik fasikül seti (konu anlatımı yapan hocalar cidden kaliteli özellikle kimyasını almanı kesinlikle tavsiye ederim )
Ek olarak biyordan kafadengi, kimyadan aydın ve orbital, fizikten egzersiz yayınları
-Bunları bitirdikten sonra hız ve renk yayınlarından hepsinin branş denemsini aldım daha sonra şunları aldım
-Kimya, fizik: 3D yayınları, kafadengi, ekstrem, 3-4-5