11. sınıfta temel olmadan nasıl matematik yapılabilir?

zlatans1

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda 11'in başı daha trigonometrideyiz, bundan önce hiç ders çalışmazdım, dinlemezdim de. Şu anda bundan dolayı cezasını çekiyorum. Yani bir yere geliyoruz, köklü sayılar giriyor, başka bir şey geliyor. Kafam karışıyor, yapamıyorum. Temelle mi ilgisi var yoksa ben mi anlamıyorum, kendimi nasıl düzeltebilirim? Temel matematikten TYT Mat'a, ondan sonra mı 11. sınıf mata geçmeliyim? Şu an nasıl çalışabilirim bilmiyorum. Yardımınız lazım.

Şu anda 11'in başı daha trigonometrideyiz, bundan önce hiç ders çalışmazdım, dinlemezdim de. Şu anda bundan dolayı cezasını çekiyorum. Yani bir yere geliyoruz, köklü sayılar giriyor, başka bir şey geliyor. Kafam karışıyor, yapamıyorum. Temelle mi ilgisi var yoksa ben mi anlamıyorum, kendimi nasıl düzeltebilirim? Temel matematikten TYT Mat'a, ondan sonra mı 11. sınıf mata geçmeliyim? Şu an nasıl çalışabilirim bilmiyorum. Yardımınız lazım.
Hızlıca önce temel 12 konu ve fonksiyona,buna paralel olarak da geometride üçgenlere başla.Bunları bitirmeden ayt matematiğini anlamlandıramazsın.Kaynak olarak da acil yayınları matematiğin ilacı,aktif matematik ya da mikroorjinal gibi kolay seviye bir kaynakla ve kesinlikle anlatımını beğendiğin bir hocayla eş zamanlı çalış.

Hızlıca önce temel 12 konu ve fonksiyona, buna paralel olarak da geometride üçgenlere başla. Bunları bitirmeden AYT matematiğini anlamlandıramazsın. Kaynak olarak da acil yayınları matematiğin ilacı, aktif matematik ya da mikroorjinal gibi kolay seviye bir kaynakla ve kesinlikle anlatımını beğendiğin bir hocayla eş zamanlı çalış.

My matematik serisi konuları temelden alıyor, temel için bu seriyi almalısın ama aldıktan sonra da günde en az 5-6 saat ders çalışıp bunun en az 3, 5 saatini matematiğe ayırmalısınız. Konu anlatımları Mustafa hocanın farkıyla samimi bir üslupla yazılmış YKS sayısal hedefi olan birisi kesinlikle bu kitaplara bakmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı