11 yaşında 1.36 boy normal mi?

Boy mevzusu genlere bağlı çünkü. Anne ve babanın boyu topla, erkeksen 13 ekle, kızsan 13 çıkar. Sonra da ikiye böl. Genel olarak doğru çıkıyor boyun.

Hocam çoğu zaman doğru çıktığından şüpheliyim, bizim sınıfta çocuğun babasının boyu 170 bile yok anneside Max 160'dır cocuğun boyu şu an 174.

Bak troll olsa da olmasa da burada annesinin babasının genlerini değiştiremeyiz, boy konusunu da geleceği görmedikçe de söyleyemeyiz yani sıkmadı mı gerçekten bu konular.

Öncelikle sakin ol forumun dengesini bozanlar böyle insanlar değil. Bu adam kardeşi hakkında bir öneri almak istiyorsa sağlık konusunda düzgün bir şekilde konu açabilir burada bir sıkıntı yok. Zaten bende doktora götürmesi gerektiğini söyledim. Troll konu böyle olmaz, ha belki ola da bilir ama bir şey diyemem Moderasyon'un işi bu ama moderasyon bu zamana kadar ben forumdan adam uzaklaştırdığını görmedim (halihazırda şu anda cirit atanlardan hiçbirisi gitmedi). Durum bu yani, iki üç gün önce zaten bu konu hakkında bir konu oluşturdum.

Hocam her gün barfiks ve boy uzatmak için vicüdümü esnetiyorum sütte içiyorum hiçbir katkısı olmaz mı?
(Kesin olarak demiyorum tahimini olarak zaten.)
Birkaç santim uzamana yardımcı olabilir belki. Ben de pek bilmiyorum açıkçası.
Hocam çoğu zaman doğru çıktığından şüpheliyim, bizim sınıfta çocuğun babasının boyu 170 bile yok anneside Max 160'dır cocuğun boyu şu an 174.

Haklısın, o şekilde hesaplayınca boyum 188 çıkıyor ama şuan 193'üm. Kesin olmasa da o değerlerde bir boy çıkıyor ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı