11 yaşında boy uzatıp kas nasıl yapılır?

Bende buna katılıyorum . Yaşım 14 boyum 1.80 belki daha da uzamaya devam edecektir. Süt içiyordum ama bıraktım ama sütle alakası yok fazla . Basketbol oynadım bence o kadar fazla etki edeceğini sanmam. Genle alakalı bir şey .

Çok küçük kaslarım var.

Maalesef yapamam çünkü corona yüzünden bir yere çıkamıyorum.

Boyunu uzatmaya ve vücut genişletmeye bak. Benim de kasım yok kolum ne kadar kalınsa ama 25-30 kilo kaldırabiliyorum çok rahat. Görünüş için mi yapacaksanız hiç yapmayın.

O zaman link atıp kaçmak yerine söyle. Daha 11 yaşında gidip kas yapmaya kalkarsa büyüyünce üçgen gibi kalır. Neden uzun değilim diye konu açar.

O zaman link atıp kaçmak yerine söyle. Daha 11 yaşında gidip kas yapmaya kalkarsa büyüyünce üçgen gibi kalır. Neden uzun değilim diye konu açar.
Yine kesin yargı söylüyorsunuz. "Link atıp kaçmak" ben buradayım ve cümlelerinize cevap veriyorum. Tekrar söylüyorum ama siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Ben arkadaşın o kası yapıp yapamayacağını söylemiyorum. Ben sizin kesin yargılarınızı düzeltmek için söylüyorum. Konuyu idrak edebilirseniz tekrar yazabilirsiniz.

Sadece yardım etmek istiyoruz . Belki gerçektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…