11 yaşında boy uzatıp kas nasıl yapılır?

Asılı kalmakla ne alakası var anlamıyorum en fazla etki edeceği 1 cm genetik anlayın şunu saçma sapan öneriler vermeyin. Süt ve süt ürünleri içmek kemikleri geliştirir pek boyu uzattığı söylenmez ama kemiklerin sağlam ve sağlıklı olur.

Bende buna katılıyorum . Yaşım 14 boyum 1.80 belki daha da uzamaya devam edecektir. Süt içiyordum ama bıraktım ama sütle alakası yok fazla . Basketbol oynadım bence o kadar fazla etki edeceğini sanmam. Genle alakalı bir şey .
 
Yazdığınız cümleyi tekrarlıyorum "Yapamazsın ki. Boy yapilan bir şey değil, kas içinse çok gençsin gibi."
Yapamazsın ki gibi kesin bir yargı kullandığınız için ben bu videoyu örnek olarak attım. Biyolojik olarak imkansız değil. Ben konu sahibi arkadaşın böyle yapacağını veya yapamayacağını söylemedim. Ben sizin kesin bir yargınızı düzeltmek için bu videoyu attım. Kesin yargılarınızı düzelttiğiniz zaman tekrar yazabilirsiniz.
O zaman link atıp kaçmak yerine söyle. Daha 11 yaşında gidip kas yapmaya kalkarsa büyüyünce üçgen gibi kalır. Neden uzun değilim diye konu açar.
 
O zaman link atıp kaçmak yerine söyle. Daha 11 yaşında gidip kas yapmaya kalkarsa büyüyünce üçgen gibi kalır. Neden uzun değilim diye konu açar.
Yine kesin yargı söylüyorsunuz. "Link atıp kaçmak" ben buradayım ve cümlelerinize cevap veriyorum. Tekrar söylüyorum ama siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Ben arkadaşın o kası yapıp yapamayacağını söylemiyorum. Ben sizin kesin yargılarınızı düzeltmek için söylüyorum. Konuyu idrak edebilirseniz tekrar yazabilirsiniz.
 
Deli kuyuya taş atıyor, arkasından sürüklüyor tüm koyunları.

Yav adamın PP resmine bakın, açtığı konuya bakın. Ciddiye alıp bu tarz insanların, konuların üremesine izin veriyorsunuz.

Forumun kalitesini düşürüyorsunuz.

Sadece yardım etmek istiyoruz . Belki gerçektir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı