1100 TL Kasa Ve PSU

Öneririm ama bir de soğutucu almak gerekli tray aldığınız zaman.

3600MHz CL18 ve 3200MHz CL16 RAM karşılaştırması yapacak olursak NS değeriyle 3200MHz biraz daha ön planda oluyor, dediğiniz gibi bir de fiyat faktörü var.

Kart zaten sıcak çalışmıyor, fiyat düşürmek için biraz incelemelerine baktım, sorun olma< diye düşünüyorum.

Peki o zaman. 256 GB önerdim.

Stok halde zaten besleyecektir, biraz da OC potansiyeli var.
Dediğim gibi son olarak, Gaming gecelerini takip edin. Daha ucuza getirirsiniz bu sayede. Sınırlı sayıda ciddi indirimler oluyor.

Güncel konu açmıştım yeni onaylanmış, buyurun siz de tekrar önerilerinizi belirtin isterseniz. Bu kez güzel bir tartışma ortamında umarım farklı ve güzel bakış açıları daha elde ederiz.

Ve bununla birlikte verdiğiniz emeğe çok teşekkür ederim. Şu an beni Anakart'a fazladan 500 TL vermekten kurtardığınızı söyleyebilirim. Diğer arkadaşlar benim seçimim olan Gigabyte B450M GAMING X ya da ASUS TUF Gaming Plus B450M gibi anakartları önermemişlerdi işlemciyi besleyemez diyerek. Daha iyi akım koruması olan anakartlar önermişlerdi o sebeple 1500'lüklere bakmaya başlamıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı