1100 TL Kasa Ve PSU

Fiyatı daha düşürüp diğer markalara bakmak mantıksız olur mu? Çok soru soruyorum çünkü kasa konusunda gerçekten bilgisizim.
.

Dark kasaları beğenmiyorum malzeme kalitesi anlamında.

Kasanın yanında 2 tane Arctic P12 fan alırsanız olabilir.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Tüm önerilerin yanında başlıca öneriniz MSI ama değil mi? Onu alamazsam diğer seçeneklere yöneleceğim.

Bileşenler;

Anakart:

İşlemci:

Ekran kartı:

RAM:

Depolama:

Sistem kesinlikle oyun oynanmayacak bir render sistemi.
750 - 1000 TL aralığında daha düşük olursa tadından yenmez, bu sistemi emanet edebileceğim bir PSU ve kasa arayışındayım.

Son düzenleme:

Bu iki ürün OC yapmayacaksanız işinizi görür. Biraz geç cevap verdiğim için kusura bakmayın telefonda zor oluyor :)

Bu iki ürün OC yapmayacaksanız işinizi görür. Biraz geç cevap verdiğim için kusura bakmayın telefonda zor oluyor :)

İlginize çok teşekkür ederim. OC yapacağımızı sanmıyorum, sistem tamamen render için.

İlginize çok teşekkür ederim. OC yapacağımızı sanmıyorum, sistem tamamen render için.
Sistemde bir değişiklik önerisinde bulunabilirim, tamamen render içinse ekran kartını 5700'e düşürüp anakartı biraz daha yükseltmenizi öneririm, Prime X570-P gibi. Ya da B550 anakartlar da yakında piyasaya çıkacak, onları beklemeyi düşünürseniz daha kuvvetli bir sisteminiz olur diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı