1100 TL'ye LG G2 vs Asus Zenfone 2?

FatihDmrkn

Hectopat
Katılım
6 Haziran 2015
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar, max. 1100 tl bütcem var ve uzun zamandır telefon alamıyorum maddi sıkıntılar yüzünden ve artık güzel bir telefon almak istiyorum. Yaklaşık 1 sene önce kuzenim LG G2 almıştı ve hala gayet iyi bir şekilde kullanıyor. Bende G2 alayı düşünüyorum, sizin de düşüncelerinizi almak istedim. Günlük kullanım şeklim: 3-4 saat oyun 1-2 saat internet. Sizce LG G2 alayım mı veya Asus Zenfone 2'yi mi beklemeliyim? Şimdiden teşekkür ederim. Yorumlarınızı esirgemeyin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LG G2 sizin söyledikleriniz için yeterli bir cihaz. Zenfone 2'nin kamera ve biraz daha iyi performans artısı var. Artı olarak daha yeni nesil, güncel bir cihaz.
 
Zenfone 2 eğer 1100 TL civarında satılırsa kesinlikle Zenfone 2 derim ben. 4 GB RAM'i güçlü İntel işlemcisi ile G2'yi solluyor .
 
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sormak istediğim bir konu daha var G2'de Nova 3 oynayabilir miyim? Neredeyse tek oynadığım oyun o ve grafikleri bi hayli güçlü. Teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı