11000 TL sistem toplama

FPS'den taviz vermeye değmez bence, ayrıca Patriot SSD'ler iyidir :D.

Peki 27 inç monitörlerde ne tavsiye edersiniz bir de ben R6 ve yeni çıkan hayatta kalma oyunlarını oynuyorum bu kadar yüksek ekran kartı oynadığım oyunlar için çok yüksek olur diye düşündüm yanlış düşünüyorsam yine cahilliğime verin.
GameGaraj'da 3060 Ti ve 10400F içeren hazır bir sistem var. Fiyatı da 9 bin lira. çöp sunucuları çöktüğü için şu an siteye giremiyorum ve link veremiyorum. artan bütçeyle daha iyi bir monitör alabilirsin. Deluxe 5T10-RTX3060 | Game Garaj @Sukurtima

Toplama daha ucuz ve mantıklı olmaz mı aynı ürünlerini kullanarak ne kadar fark eder.

Son düzenleme:
Peki 27 inç monitörlerde ne tavsiye edersiniz bir de ben R6 ve yeni çıkan hayatta kalma oyunlarını oynuyorum bu kadar yüksek ekran kartı oynadığım oyunlar için çok yüksek olur diye düşündüm yanlış düşünüyorsam yine cahilliğime verin.

Toplama daha ucuz ve mantıklı olmaz mı aynı ürünlerini kullanarak ne kadar fark eder.
Gamegaraj'daki Kasa ve güç kaynakları markasız fason üretim olduğu için ciddi fiyat avantajı oluyor. Teker teker toplayınca daha pahalıya gelebilir. Bir de 3060Ti stok problemleri var. Gamegaraj'daki 3060Ti'lar En ucuzları oluyor. Onlarla toplanırsa aşağı yukarı aynı fiyat olur.

GameGaraj'daki kasa ve güç kaynakları markasız fason üretim olduğu için ciddi fiyat avantajı oluyor. Teker teker toplayınca daha pahalıya gelebilir. Bir de 3060 Ti stok problemleri var. GameGaraj'daki 3060 Ti'lar en ucuzları oluyor. Onlarla toplanırsa aşağı yukarı aynı fiyat olur.

Birkaç video izledim darboğaz oluyor gibi GTA 5'de bile FPS'de ciddi düşüşler gördüm bence Ryzen 5 3600 daha mantıklı olur ama seçenek yok galiba telefondan bakıyorum. Bu hazır kasa dışında daha yüksek FPS alınabilincek kasalar var mı?
Patriot olan RAM değil ki :D. SSD.

Bunu ezbere bildiğim için koydum, daha iyi olabilir

Toplam 11.360 TL.

Selamun aleyküm darboğaz olmaz değil mi bu sistemi toplayacağım çok hoşuma gitti 4 gündür uğraşıyorum bulmak için siz yardımcı oldunuz Allah ne muradınız varsa versin bir de RTX 2060 yapıp monitörü yükseltsem nasıl olur darboğaz riskinden de kurtulurum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı