11000 TL'ye notebook önerisi

O da güzel bir seçim tek sıkıntısı Max-Q ekran kartlı olması. O biraz can sıkabilir. Ama büyük bir sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam 15 FPS ort fark var diye biliyorum. Kalite uzun ömürlülük gibi farkları var.

Peki. Kulaktan dolma bilgilere sahip olduğuna eminim ama neyse.

Bol bol Pavilion ipg ve Nitro 4600h öneririm aslında hocam. Denk gelmemişsinizdir. Ondan önce de bravo fp olarak birçok modelden iyiydi, (FreeSync, 5500M gibi artıları vardı.)Ondan çok önerdim ve alan hatırladığım kadarıyla 8-9kişi oldu. Hiçbirinden şikayet duymadım.

Isınma sorunlu maalesef.
oyundan oyuna değişiyor bu videoda 1660Ti ın geçtiği yerlerde var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Oyundan oyuna değişiyor bu videoda 1660 Ti'ın geçtiği yerlerde var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

Bazı oyunlarda RX5600M 20FPS kadar geçiyor bazı oyunlar 1660 Ti 5 FPS geçiyor.

Bunu nereden çıkardığını sende bilmiyorsun açıklayamadığına göre.

Neyi açıklayamıyorum? Fan dediniz bana bunumu açıklayayım?

Oyundan oyuna değişiyor bu videoda 1660 Ti'ın geçtiği yerlerde var
.

Bazı oyunlarda RX5600M 20FPS kadar geçiyor bazı oyunlar 1660 Ti 5 FPS geçiyor.

Hocam Pavilion'daki 1660 Ti normal versiyon değil, MAX-Q versiyon testlerine bakarsanız 5500M'li bravoyu az farkla geçtiğini görürsünüz. Zayıflatılmış 1660 Ti yani. Ayrıca o test edilen alet Dell G5 SE'dir. 90 derece GPU ve 100 derece CPU ile çalışıyor doğal olarak throttle yapıyor tam verim alamıyorsunuz. Alpha'da ısınma sorunu olmadığı için 2060 civarı performans vermekte.

Hocam sakın pavilion almayın! Konu sahibine diyorum! 1660Ti değil o 1660Ti MAX-Q yani düşük güç versiyonu. Arkadaşın birisi omene 1000 tl verme aynı kart demiş ama değil. Omendeki daha daha güçlü. ETS 2 de o grafiklerde oynamak için 1660Ti ya da 5600M e ihtiyacınız var. @Radeon RX 5500M in attığı MSI modeline bakabilirsiniz ya da HP OMEN 1660Ti.

Hocam sakın Pavilion almayın! Konu sahibine diyorum! 1660 Ti değil o 1660 Ti Max-Q yani düşük güç versiyonu. Arkadaşın birisi Omen'e 1000 TL verme aynı kart demiş ama değil. Omen'deki daha daha güçlü. ETS 2 de o grafiklerde oynamak için 1660 Ti'ya da 5600M e ihtiyacınız var. @Radeon RX 5500M in attığı MSI modeline bakabilirsiniz ya da HP Omen 1660 Ti.

Hocam sakin Max-Q olunca RTX 3070'ten RTX 2080e düşmüyor RTX 3060tan biraz daha iyi oluyor.

Alakası yok. 2080 Super Max-q 2070 Superden daha kötü performans veriyor mesela. Hem Pavilion serisi uzun ömürlü değil.
eminmisiniz?

eminmisiniz?

Attığın videoda farklı sahnelerle karşılaştırmış birisi 90 a iniyor birisi 100 e çıkıyor tam tersi oluyor vs bu karşılaştırma kötü. Yine de en kötü ihtimal performanslar eşit ve 2080 super max q daha pahalı yani kazık. Max-Q modelleri sadece RTX 30 da işe yarar ince laptop için. Ama Pavilion hiçte ince değil.

Daha fazla kavga etmeyin hocam ben kendi MacBook Pro 12, 1'imde oynamaya karar verdim ama yine de sağ ol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı