112 kilo birisi sadece yürüyerek kilo verebilir mi?

Buda iyi fikirmiş sağol

Zayıflayacağım diye karbonhidratı çok düşürmene gerek yok kaliteli karbonhidrat kaynaklarından korkmana gerek yok. Günlük kalori ihtiyacının 350-400 altında beslen, hızlı kilo verimi asla kalıcı olmayacaktır.

2 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kendi yaptıklarım;
Sabah: 2 yumurta fix(yağsız omlet veya haşlama) light peynir(50gr) tam buğday siyez ekmeği(1-2 dilim), zeytin, ceviz.
Öğle: 50 gr nohutlu basmati pirinç(çiğ 50gr.) Yanında 200 gr. tavuk/kıyma/balık
Akşam: Sebze yemeği veya çorba.
Meyve günde 1-2 porsiyon.

Bir hassas terazi almam şart oldu heralde almam gerek ancak ozaman bu şekil düzenli giderim. Çok sağol.

Kilo vereceğim diye sağlıksız yaşamanın mantığı yok.

1.80 96kg idim. Hemen hemen aynı sonuçlara sahibim. Folat için bi ilaç başlandı, ürik asit içinse bol su ve et tüketimini düşürdüm. Spor ne yazık ki yapamıyorum ki haftada en az 3 kere en az 1 saat yap demişti doktorum. Hiç bişey yapamıyorsan yürü demişti de onu yapamıyorum. Makarna, pilav, ekmeği kestim. Yediğim porsiyonları yarı yarıya küçülttüm şuan 2. haftadayım kilom 86,5.

Çok sağ ol kanka, teşekkür ederim.

Rica ederim, spor salonu konusunda da kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başlamalısın bence, bende daha başlayamadım yürüyüş/bisiklet şınav squat tarzında takılıyorum ama ilk fırsatta başlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…