11400F 100 derece normal mi?

Geçemez demiyorum. Geçmemelidir diyorum.
Çok zorlanan bir sistemde En fazla 70 derece olmalıdır.
Sizin bilgisayarlar bozuk. Benim bilgisayar CPU ve GPU overclock ile 65 dereceyi geçmiyor.
Untitled.png

Böyle galiba?

Konuda 4 sayfa 30 mesaj var ama çözüm odaklı mesaj sayısı çok az.

Stok soğutucu kokusu aldım, kasayı açıp montajı doğru mu kontrol edin. Ayrıca grafik ayarlarını biraz yükseltip yükü ekran kartına atıp işlemciden uzaklaştırın, DLSS aktif ederek FPS'i iyi derecelerde tutmaya da çalışın.

Bu şekilde içi az bastırdım işlemcinin üstündeki şeylere sağ sol falan yaptım

Dosya Ekleri

• 16467750348593614593093685788611.jpg
    16467750348593614593093685788611.jpg
    134,1 KB · Görüntüleme: 57
Konuda 4 sayfa 30 mesaj var ama çözüm odaklı mesaj sayısı çok az.

Stok soğutucu kokusu aldım, kasayı açıp montajı doğru mu kontrol edin. Ayrıca grafik ayarlarını biraz yükseltip yükü ekran kartına atıp işlemciden uzaklaştırın, DLSS aktif ederek FPS'i iyi derecelerde tutmaya da çalışın.
İşlemci soğutucusu çıkartıp yeniden takın.
2. mesajda olayı çözdüm aslında ama buralara kadar sürüklendi malesef.

i5 11400F in stok fanının vidaları biraz garip. Bende yüksek sıcaklıklar görüyordum anakartın arkasına bakın orada 4 tane vidamsı giriş var. Zaten tam oturmamışsa bariz belli olur. Oturmayan yeri biraz ittiğinizde tık diye bir oturma sesi duyacaksınız. Tabii oturmamışsa yerine. Ama anakartın arkasına bakmadan bastırmayın. Boş yere zarar vermek istemezsiniz.

Dlss açıktı fps te sıkıntı yoktu hiç kullanımlardada öyle sadece sıcaklık gözüme çarptı bi tekrar test edip atim mi
i5 11400F in stok fanının vidaları biraz garip. Bende yüksek sıcaklıklar görüyordum anakartın arkasına bakın orada 4 tane vidamsı giriş var. Zaten tam oturmamışsa bariz belli olur. Oturmayan yeri biraz ittiğinizde tık diye bir oturma sesi duyacaksınız. Tabii oturmamışsa yerine. Ama anakartın arkasına bakmadan bastırmayın. Boş yere zarar vermek istemezsiniz.
Sağ üsttekinden tık diye ses geldi ama çok hafif sesti

DLSS açıktı FPS'te sıkıntı yoktu hiç kullanımlardada öyle sadece sıcaklık gözüme çarptı bir tekrar test edip atayım mi?

Sağ üsttekinden tık diye ses geldi ama çok hafif sesti.

İyi olur, soğutucuyu iyice oturtun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı