Kasanın yan kapağını açıp denemiş miydin? Kasanın markası modeli nedir? Geçmiş mesajlarda yazdıysan takip edemedim kusura bakma.Ya ben takas yaparak aldım PC'yi sıfır açılmadı hiç dediler ama ekran kartını da kendim taktım 1 haftalık PC yaptıysa düzeltmenin yolu var mı?
Kasanın iki yan kapağınıda açıp işlemciyi oturttumKasanın yan kapağını açıp denemiş miydin? Kasanın markası modeli nedir? Geçmiş mesajlarda yazdıysan takip edemedim kusura bakma.
1V İle ısınmaması çok normal. i9 9900K 1.3V 5GHz OC haliyle Cinebench testinde sıvı soğutma ile 85 derece oluyor hocam. Kullanmasam okey diyeceğim. Yükte 85 derece de zaten gayet normal bir değer. Günümüzde üst seviye işlemciler yüke bindiği zaman 80-90 derece arasında çalışıyor, dediğim gibi bu normal bir sıcaklık değeri. Demek istediğim buydu.
Kasanın yan kapağını açıp denemiş miydin? Kasanın markası modeli nedir? Geçmiş mesajlarda yazdıysan takip edemedim kusura bakma.
Hayır kapalıydı@yakupcglr Oyundayken kasanın yan kapakları açık mıydı?
@yakupcglr kasanın cam kısmını söküp bir de öyle oyuna girip sıcaklıklara bakar mısın?
aynı kafaya taktım uyuyamıyorum da@yakupcglr Kasanın cam kısmını söküp bir de öyle oyuna girip sıcaklıklara bakar mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.