11400F için kule tipi fan önerisi

Sizin attığınız ürün hoşuma gitti hocam bayağı bir olumlu yaklaştım şu an da. İçinden macun da çıkıyor dediniz yeterli seviyede zaten. Sadece kasam siyah beyaz çirkin gözükecek muhtemelen 😀 Snowman'den her türlü iyidir o zaman değil mi hocam
Her türlü daha iyidir. Beyaz modeli dışında siyah ve kırmızı modelleri de mevcut. Hepsi aynı renkleri farklı. Siyah modelinde haliyle ışıklandırma yok. Kırmızı ve Beyaz modelinde ışıklandırma var.

Burada da detaylı incelemesi mevcut. Ben T6 Mavi modelini aldığımda ID COOLING'ten haberim yoktu keşke Snowman almadan önce görseydim 200 liraya satılıyordu performansı cidden çok iyi.
1646301597551.png

Bu malzeme kalitesi ve işçilik Snowman'de yok maalesef. Yine iyi denilebilir ama bu kadar özenilmeyen bir soğutucu.

Son düzenleme:
Her türlü daha iyidir. Beyaz modeli dışında siyah ve kırmızı modelleri de mevcut. Hepsi aynı renkleri farklı. Siyah modelinde haliyle ışıklandırma yok. Kırmızı ve Beyaz modelinde ışıklandırma var.

Burada da detaylı incelemesi mevcut. Ben T6 Mavi modelini aldığımda ID COOLING'ten haberim yoktu keşke Snowman almadan önce görseydim 200 liraya satılıyordu performansı cidden çok iyi.
Eki Görüntüle 1321256
Bu malzeme kalitesi ve işçilik Snowman'de yok maalesef. Yine iyi denilebilir ama bu kadar özenilmeyen bir soğutucu.
Peki içinden çıkan termal macun yeterli olur mu

Yeterli olur. Tabi Arctic MX-4 kadar olmasa da iyi bir termal macun.
Burada daha düşük model bir termal macun çıkıyor onunla yapılan test sonuçları da duruyor.

@BerkayZ87 belki de TG25 modelini de kullanmıştır o daha net yorum yapacaktır. Ama benim görüşüm de kötü bir termal macun olmadığıdır.

Yeterli olur. Tabi Arctic MX-4 kadar olmasa da iyi bir termal macun.
Burada daha düşük model bir termal macun çıkıyor onunla yapılan test sonuçları da duruyor.

@BerkayZ87 belki de TG25 modelini de kullanmıştır o daha net yorum yapacaktır. Ama benim görüşüm de kötü bir termal macun olmadığıdır.
Hocam TG25 güzel ancak TG05 hakkında iyi şeyler söyleyemeyeceğim. Su gibi akışkan. Pek kaliteli bir macun gibi hissettirmiyor. SE-207'den TG05 macun çıkıyor. Sırf elimde macun yok diye sürmüştüm, yoksa sürmeyecektim.

Her ne kadar kötü de olsa SE207 ile kötü sonuç vermemiş senin testinde. TG25'in de daha iyi W/mk değeri olduğunu düşünürsek yeterli sayılacak bir termal macun.

Her ne kadar kötü de olsa SE207 ile kötü sonuç vermemiş senin testinde. TG25'in de daha iyi W/mk değeri olduğunu düşünürsek yeterli sayılacak bir termal macun.
TG25 iyi ki zaten hocam. SE-224-XT'den TG25 çıkıyor, şu ana kadar memnun kalmayan görmedim. Kendim de 1 kere satın aldım ve memnun kaldım. Elimden geçmeyen markalı termal macun kalmadı, o yüzden biliyorum kalitelerini.

Merhaba. İşlemcim oyun oynarken 95 derecelere çıkıyor. Bu yüzden kule tipi alacağım. Sizce hangi ürünü almalıyım? Termal macun dahil 500-600 TL bütçem var, Snowman T6 Ultra düşünmüştüm 350 TL'lik bütçem vardı galiba o bütçede de en iyisi o ama bütçemi arttırmaya karar verdim. Bu fiyat bandında hangi ürünü önerirsiniz? 500 -600 arası termal macun dahil. Üstüne çıkamam maalesef.
Kasa: Cooler Master MB311l.
Anakart: ASUS Prime H510M k
İşlemci: i5 11400F.

350 TL'ye hem Snowman T6 Ultra + Arctic MX4 macun alabiliyorum. Bütçe yükseltmeye gerek var mı 500-600 bütçe ile devasa farklar olur mu?
Snowman T6 Ultra + Arctic MX4 macun bu ikiliyi aynı işlemci ile kullanıyorum şu an, kesinlikle tavsiye ederim. İşlemci tam yükte bile 50 dereceyi geçmiyor. Sıvı soğutma performansı veriyor bildiğiniz. Arctic mx4 ü hepsiburada dan aldım orijinal linki de bırakıyorum. Arctic mx4

TG25 iyi ki zaten hocam. SE-224-XT'den TG25 çıkıyor, şu ana kadar memnun kalmayan görmedim. Kendim de 1 kere satın aldım ve memnun kaldım. Elimden geçmeyen markalı termal macun kalmadı, o yüzden biliyorum kalitelerini.

Bende SE 224 XT almayı düşünüyorum siyah modelini. İçinden TG25 çıkıyor dediniz bir yerde okuduğuma göre Arctic MX4'den bile iyi yazıyor. Yani extra bir termal macun almama gerek yok değil mi hocam? Bir de bu fanın Snowman T6 Ultra'ya göre daha iyi olduğunu söyleyebilir miyiz?

Bende SE 224 XT almayı düşünüyorum siyah modelini. İçinden TG25 çıkıyor dediniz bir yerde okuduğuma göre Arctic MX4'den bile iyi yazıyor. Yani extra bir termal macun almama gerek yok değil mi hocam? Bir de bu fanın Snowman T6 Ultra'ya göre daha iyi olduğunu söyleyebilir miyiz?

Be Quiet BK007 Pure Rock 2 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Arctic Freezer 34 eSports CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu modelleride öneririm performansları iyidir.

Ben de SE 224 XT almayı düşünüyorum siyah modelini. İçinden TG25 çıkıyor dediniz bir yerde okuduğuma göre Arctic MX4'ten bile iyi yazıyor. Yani extra bir termal macun almama gerek yok değil mi hocam? Bir de bu fanın Snowman T6 Ultra'ya göre daha iyi olduğunu söyleyebilir miyiz?
T6 ve 224-XT'yi aynı sistemde aynı koşullarda deneyen arkadaşım T6'nın 2 derece daha iyi performans verdiğini söyledi. Tabi montaj kolaylığı, içerisinden çıkan macun kalitesi, malzeme ve fan kalitesini sayarsak SE-224-XT mantıklı bir tercih. Ancak T6 ile 224-XT arasında 100 TL'den fazla fiyat farkı varsa değmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı