12.000 TL mouse önerisi

Hocam Wraith’in tedarikçi olduğunu biliyoruz ama Logitech Türkiye pazarında Pulsar’a göre çok daha köklü ve sağlam bir firma değil mi sizce ? Bir sorunla karşılaştığınızda sizce hangisi size daha garanti veriyor ?
Türkiye pazarında tabiri caizse geçiren geçirene kullanıcı değil gelir önemli, önemli olan buradaki değil dünyadaki pazar bana göre. Yine de resmi distributorü olan bir marka tercih edin ortada kalmanızı istemem şahsen.

Türkiye pazarında tabiri caizse geçiren geçirene kullanıcı değil gelir önemli, önemli olan buradaki değil dünyadaki pazar bana göre. Yine de resmi distributorü olan bir marka tercih edin ortada kalmanızı istemem şahsen.

G203 tabiri caizse bozuk olan ilk modeline bile 750TL fiyat etiketi koyuluyor teknoloji mağazalarında.

Hocam Wraith’in tedarikçi olduğunu biliyoruz ama Logitech Türkiye pazarında Pulsar’a göre çok daha köklü ve sağlam bir firma değil mi sizce ? Bir sorunla karşılaştığınızda sizce hangisi size daha garanti veriyor ?
Onu nereden biliyorsunuz hocam? Logitech'in desteği îyi ama ürünleri deli gibi kronik sorunlu. Son çıkan mouse'ları iyi yine ancak onun dışında tüm ürünlerini kronik sorunlu yapmayı başarıyor adamlar.
10 kere değiştirsinler isterlerse, neden uğraşayım ki kronik sorunlu ürünle?

Onu nereden biliyorsunuz hocam? Logitech'in desteği îyi ama ürünleri deli gibi kronik sorunlu. Son çıkan Mouse'ları iyi yine ancak onun dışında tüm Mouse'ları kronik sorunlu yapmayı başarıyor adamlar.
10 kere değiştirsinler isterlerse, neden uğraşayım ki kronik sorunlu ürünle?

Bakınız:
Logitech G502 double-Click problemi.
Logitech G PRO Wireless bağlantı kopması.
Logitech MX Master 3 scroll wheel arızası.
Logitech K380 tuş takılması.
Logitech C920 görüntü donması.
Logitech G933 ses kesilmesi.
Logitech G29 Force feedback bozukluğu.
Logitech K400 Plus gecikmeli tuş tepkisi.
Logitech G203 Lightsync double-Click ve scroll wheel arızası.

Onu nereden biliyorsunuz hocam? Logitech'in desteği ama ürünleri deli gibi kronik sorunlu. Son çıkan mouse'ları iyi yine ancak onun dışında tüm mouse'ları kronik sorunlu yapmayı başarıyor adamlar.
10 kere değiştirsinler isterlerse, neden uğraşayım ki kronik sorunlu ürünle

Control mü Speed mi hybrid mi istiyorsunuz?
Hocam ben fps türü valo cs falan oynamıyorum hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum sürekli control iyi olur herhalde benim için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı