12.000 TL Oyun ve Twitch İçin Sistem Tavsiyesi

EpicUp

Hectopat
Daha fazla  
İtopya veya Vatan'dan olursa sevinirim. Teşekkürler

Vatandan KDV indirimi olmadan bilgisayar toplamak afedersiniz enayilik gibi bir şey oluyor örneğin 9600K vatanda 2300 tl kutulu sinerjide 1950 tl kutulu tray alırsan 1820tl vatandan PC toplamak İnan’ın enayiliktir. Çok paranız varda size kalmış.

Bunu yazacağınıza İtopya'dan toplayabilirdiniz

Bunu yazacağınıza İtopya'dan toplayabilirdiniz
Bilgisayardan iyi anladığımı bilseydim gelip burda tavsiye istemezdim benimse sizin türden konum mevcut ben sadece vatanın aşırı pahalı olduğunu belirttim size .

Bilgisayardan iyi anladığımı bilseydim gelip burda tavsiye istemezdim benimse sizin türden konum mevcut ben sadece vatanın aşırı pahalı olduğunu belirttim size .
Bende biliyorum pahalı olduğunu ama ne olduğu belirsiz mağazası olmayan sitelere bu parayı vereceğime 1000 lira fazla öderim en azından içim rahat olur

Kardeş bu resimlerde senin twitch yayının için güzel bir sitem topladım. Umarım beğenirsin.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 133
  • 2.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 119
Kardeş bu resimlerde senin twitch yayının için güzel bir sitem topladım. Umarım beğenirsin.
12000 tl lik sisteme intel işlemci ve rtx 2060 olmamış sanki. Çok daha güçlü ve kullanışlı bir sistem toplanılabilir.

13 bin civarına 2700x + rtx 2080 + 2k monitörlü sistem çıkartılabilir kanımca.
Aynı anda oyun oynayıp, yayın yapacaksan eğer çekirdek sayısı çok önemli. AMD tarafında f/p olarak, 2700x. İntel tarafında ise en az 8. Nesil i7 almanız gerek. Yalnız intel tarafı tuzlu olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…