Bunu yazacağınıza İtopya'dan toplayabilirdinizVatandan KDV indirimi olmadan bilgisayar toplamak afedersiniz enayilik gibi bir şey oluyor örneğin 9600K vatanda 2300 tl kutulu sinerjide 1950 tl kutulu tray alırsan 1820tl vatandan PC toplamak İnan’ın enayiliktir. Çok paranız varda size kalmış.
Bilgisayardan iyi anladığımı bilseydim gelip burda tavsiye istemezdim benimse sizin türden konum mevcut ben sadece vatanın aşırı pahalı olduğunu belirttim size .Bunu yazacağınıza İtopya'dan toplayabilirdiniz
Bende biliyorum pahalı olduğunu ama ne olduğu belirsiz mağazası olmayan sitelere bu parayı vereceğime 1000 lira fazla öderim en azından içim rahat olurBilgisayardan iyi anladığımı bilseydim gelip burda tavsiye istemezdim benimse sizin türden konum mevcut ben sadece vatanın aşırı pahalı olduğunu belirttim size .
12000 tl lik sisteme intel işlemci ve rtx 2060 olmamış sanki. Çok daha güçlü ve kullanışlı bir sistem toplanılabilir.Kardeş bu resimlerde senin twitch yayının için güzel bir sitem topladım. Umarım beğenirsin.
Benimki olmaz mı ?12000 tl lik sisteme intel işlemci ve rtx 2060 olmamış sanki. Çok daha güçlü ve kullanışlı bir sistem toplanılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.