12.000 TL sistem önerisi

Bütçe
12k

WatbekTek

Decapat
Daha fazla  
12. sınıfa giden bir kardeşiniz olarak şu an pek iyi olmayan bir laptop kullanıyorum. Sınav stresini vs. atlattıktan sonra yazın oyun oynamak için bir bilgisayar almak/toplamak istiyorum. Bütçe yaklaşık 10-12K arası. RDR2, Marvel's Spider-Man, CP2077 gibi zorlayıcı oyunları da deneyimlemek istiyorum ama bu oyunları Ultra mega kalite ve FPS'te çalıştırmasına gerek yok bütçe belli zaten. PC ya da parçaların ikinci el olması benim için sorun teşkil etmez. Hazır kasa ya da parça olarak önerileriniz var mı acaba?

12. sınıfa giden bir kardeşiniz olarak şu an pek iyi olmayan bir laptop kullanıyorum. Sınav stresini vs. atlattıktan sonra yazın oyun oynamak için bir bilgisayar almak/toplamak istiyorum. Bütçe yaklaşık 10-12K arası. RDR2, Marvel's Spider-Man, CP2077 gibi zorlayıcı oyunları da deneyimlemek istiyorum ama bu oyunları Ultra mega kalite ve FPS'te çalıştırmasına gerek yok bütçe belli zaten. PC ya da parçaların ikinci el olması benim için sorun teşkil etmez. Hazır kasa ya da parça olarak önerileriniz var mı acaba?
İkinci ele yönelmelisin bu bütçede.

Bu bütçeye şu an RX6600 sistem kaldı mı bilmiyorum hocam belki kampanyalarda falan yakalanabilir ( çok düşük ihtimal) ama tavsiyem 2.el bir RX6600 kasa toplamanız veya almanız yönünde. Sıfır almanız zor.

Hocam ekransız sadece kasa ürünü ama monitörü var mı bilmiyorum arkadaşın ayrıyeten ekran kartı dahili bence kesinlikle alınmamalı.

Lütfen bilmediğiniz sistemleri arkadaşa önermeyin. Sizin önerdiğiniz RX550 olan sistemden daha güçlü bir sistem önermiş arkadaş. Tamam o önerilen de yetersiz ancak sizin önerdikleriniz de arkadaşın isteklerini hiçbir şekilde karşılamayacak sistemler.

12.750 TL toplam.

Son düzenleme:

11.750 TL toplam.

Kasa hocam 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı