12.000 TL'ye Oyun Bilgisayarı Toplama

2080 mi 2080 Tİ mı karar veremedim, Tİ almak için birçok şeyden kısmak gerekecek.
Şu link üzerinden yaptım, Ryzen kullanıyor ve ryzen daha önce hiç kullanmadığımdan pek bir bilgim yok. @MenT4LisT sende buradan bi baksana max. 12.000 daha aşağısı da olur bi sistem :)
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-pbm-ozellestirebilir-sistem-pmu417645
Ti almanıza gerek yok, boş yere diğer parçalardan kısmanız çok mantıksız olur. RTX 2080 ile istediğiniz tüm oyunları oynarsınız buna emin olun.

2K monitör olması lazım hocam. Ve evet sinerji den topladım. Çok uygun fiyatları var. Son olarak sizin topladığınız 2.ci sistem İ9-9900K lı sistemi alın.
Hocam MSI MPG27CQ 2K 144Hz RGB monitörüm var. Şu an PUBG'de 2K 60 FPS alıyorum. Şimdi benim dediğim 1.sistemi beğenmedin mi? 2.sistem çok pahalıya geliyor çünkü.

Ryzen 5 2600 gayet iyi bir işlemci. İ5 8400 ile RTX 2080/Ti kullanınıca sıkıntı çıkmıyorsa bunda hayli hayli çıkmaz.
Ekleme:

RTX 2080 Ti ile RTX 2080 arasında 12-13 FPS fark var en az ayrıca sadece bu değil Ray Tracing performansı da daha iyi olacak demek bu. Ryzen 5 2600 çoklu çekirdekte İ7 8700'e yaklaşan bir işlemci. 2K'da oynayacağınızı varsayarsak en kısa zamanda kaliteli bir soğutucu alıp 4.5 GHz gibi değerleri zorlarsan çok rahat bir şekilde 2K'da İ7 8700 ile aynı FPS değerlerini alırsın. Darboğaz olur mu az çok olur ama İ7 9700, RTX 2080 ikilisinden daha iyi FPS alırsın.

Örneğin burada bir 4K testi var ve kullanım değerleri neredeyse aynı. FPS ve fiyat farkı da belli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı