12.000 TL'ye tercihen Samsung Android telefon önerisi

Bütçe
8000
Yanlış hatırlamıyorsam Exynos'tu. (Geç cevap verdiğim için özür dilerim sadece bilgisayardayken bakabiliyorum.)

Esatğfurullah. Exynos modeli biraz sorunluydu. Bu cihazlarda sorun yaşayacağını sanmıyorum. Sadece Samsung ve sıfır cihaz mı bakıyorsun?

Sadece Samsung olmasına gerek yok onu sadece kullanımı kolay geldiğinden istiyorum. Ama sıfır ve Android bakıyorum evet.

Maalesef bu cihazlar harici seçenek kalmadı. MI11T bile 14-15K oldu.
POCO X4 GT olabilir belki alternatif ama yine de S21-S21FE alabilirsin.

@BERWAR hocamın dediği model iyidir. Exynos değil de Snapdragon 888 model bulabilirseniz güzel olur aslında. Bu fiyat aralığında A ve M serisine bakmak saçmalık olur.

@BERWAR hocamın dediği model iyidir. Exynos değil de Snapdragon 888 model bulabilirseniz güzel olur aslında. Bu fiyat aralığında A ve M serisine bakmak saçmalık olur.

O modelde Exynos çok da sorunlu değil. Bakılabilir.

Çok teşekkür ederim. S serisi çok önerildiği için tekrar bir bakarım muhtemelen.

X4 GT S harici içindi zaten. Yerinde olsam S21FE veya S21 alırdım.

O modelde Exynos çok da sorunlu değil. Bakılabilir.

X4 GT s harici içindi zaten. Yerinde olsam S21FE veya S21 alırdım.

Hocam benim açımdan hiç sıkıntı yok. Samsung'un ölü modelleri dışında böyle bir durum olsa direkt alırım. Zaten Exynos modeli snapdragonluya göre daha iyi çekiyor. (ikindi vaktinde belli oluyor ama akşamları SD bir tık daha iyi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı