12 ay mining yapılmış 3080 alınır mı?

Hocam adamın ürünü LHR benimki LHR değil. Gayet de mantıklı.

Zaten kendiniz söylemişsiniz onun kartı LHR sizinki normal diye, kartınıza çökecek madem LHR kart alma gibi bir derdiniz varsa kartınızı kendiniz satın 0 LHR alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten kendiniz söylemişsiniz onun kartı LHR sizinki normal diye, kartınıza çökecek madem LHR kart alma gibi bir derdiniz varsa kartınızı kendiniz satın 0 LHR alın.
Sizin mantığınız çok saçma, bu karta zaten çalışmak için tasarlanmış, eğer 12 ay boyunca hiç durmadan çalışamayacaksa ne diye bu kadar para veriyoruz bu aletlere. Nvidia’nın 7/24 çalışıtırırsanız yıpranır diye dediği bir şey de yok. Gtx 1070 im 2017’den beri mining yapıyor hala çalışıyor.

Sizin mantığınız çok saçma, bu karta zaten çalışmak için tasarlanmış, eğer 12 ay boyunca hiç durmadan çalışamayacaksa ne diye bu kadar para veriyoruz bu aletlere. NVIDIA'nın 7/24 çalışıtırırsanız yıpranır diye dediği bir şey de yok. GTX 1070'im 2017'den beri mining yapıyor hala çalışıyor.

Siz bu yolda devam edin.

@PROTECTQ
@The Fallen Angel
Aman çok komik mesaj zaten ondan güldünüz. Elinizde kanıt yok, kanıt olanla tersleşiyorsunuz. Nerede görülmüş düzgün yapılan madenciliğin ekran kartı performans ve ömrüne etki ettiği?
@Ryse siz de inadına inanıyorsunuz buna.

30 yaşına kadar bir insanın 7/24 çalıştığını düşünün bir de normal çalıştığını. Her şeyin bir ömrü vardır bir şeyi ne kadar çok kullanırsanız ömrü ve performansı o ölçüde eksilir. Ben demiyorum kart 30 kat filan performans düşüşü yaşar lakin ömrü çok uzun olmaz.

O kartın ahı gitmiş vahı kalmıştır ben diyeyim.
Adamın kartı LHR sizinki değilse derdi sizin kartınıza çökmek çünkü LHR madencileri zora sokuyor yani derdi sizi biraz göz boyama yolu ile kartınızı almak.

Ben olsam böyle saçma bir teklife hayır derdim.

7/24 çalışıp VRAM'leri artık beni bir bırak diyen karttan hayır beklemek çöken binaya yerleşmekle aynı mantık.

30 yaşına kadar bir insanın 7/24 çalıştığını düşünün bir de normal çalıştığını. Her şeyin bir ömrü vardır bir şeyi ne kadar çok kullanırsanız ömrü ve performansı o ölçüde eksilir. Ben demiyorum kart 30 kat filan performans düşüşü yaşar lakin ömrü çok uzun olmaz.

İnsan mı bu? Makine mi? Yarı iletken parçası bu. Elektrik verdiğinde niye zarar görsün? Temel elektronik bilgin olsa anlarsın bunu. Düzgün yapılırsa, enerji uygun miktarda ısıya dönüştürülse hiçbir şey olmaz.

İnsan mı bu? Makine mi? Yarı iletken parçası bu. Elektrik verdiğinde niye zarar görsün? Temel elektronik bilgin olsa anlarsın bunu. Düzgün yapılırsa, enerji uygun miktarda ısıya dönüştürülse hiçbir şey olmaz.

Adamın kartı sürekli 75-80 derecede çalıştırmadığını nasıl bileceğiz peki ben burada risk almasın diyorum sadece.

Mining yapmanın kartı patlatacağını düşünen arkadaşlar olmuş, yanıldıklarını söylemek isterim.

65 derecenin üstünde 12 ay boyunca çalışmadıysa hiçbir şey olmaz. VRAM'in bozulması yeni kartlarda neredeyse hiç görülmez.

Oyun oynamak kartı miningten daha çok yıpratır. -yüksek ısı, core+vram birlikte en yüksekte kullanımı, yüksek Watt kullanımı vesaire.-
Sen şu miningcileri heryerde savunan eleman değilmisin anladık dostum mining yapıyorsun ve miningi savunuyorsun ama 3080e karşılık 3070 takası hiç aklına uygun geliyormu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı