12 bin sıralama ile Ankara'da bilgisayar mühendisliği önerisi

Tarık72

Zeptopat
Daha fazla  
12 bin sıralama ile Ankara'da bilgisayar mühendisliği önerisi istiyorum arkadaşlar. Başka sorularım da var. Devlet üniversitesi tamam ama ve vakıf üniversiteleri seçilebilir mi? Yüzde 100 İngilizce mi, yüzde 33 İngilizce mi? Ankara'da yurt imkanları, bölümün kendi yurdu yoksa nasıl oluyor?

TOBB Etü benim zamanımda iş adamı bursu diye bir şey veriyordu. Tam burslu sıralaması ilk 4000 de olmasına rağmen 13.000. arkadaşıma da tam burs vermişlerdi. Özel üniversitelerden de en iyilerindendir. Araştırırsanız iş adamı bursundan faydalanabilirsiniz.

TOBB Etü benim zamanımda iş adamı bursu diye bir şey veriyordu. Tam burslu sıralaması ilk 4000 de olmasına rağmen 13.000. arkadaşıma da tam burs vermişlerdi. Özel üniversitelerden de en iyilerindendir. Araştırırsanız iş adamı bursundan faydalanabilirsiniz.
Bu güzel bilgi için teşekkür ediyorum. Siz Tobb Etü mezunu musunuz? Yüzde 33 İngilizce eğitim hakkında bilgi almak istiyorum sizden...

12 bin sıralama ile Ankara'da bilgisayar mühendisliği önerisi istiyorum arkadaşlar. Başka sorularım da var. Devlet üniversitesi tamam ama ve vakıf üniversiteleri seçilebilir mi? Yüzde 100 İngilizce mi, yüzde 33 İngilizce mi? Ankara'da yurt imkanları, bölümün kendi yurdu yoksa nasıl oluyor?

Gazi Bilgisayar Mühendisliği'ni öneririm. Ancak TOBB ETÜ'de okuyacak maddi imkanınız varsa ve sıralamanız yetiyorsa kesinlikle TOBB ETÜ çok iyi bir üniversite.

Gazi Bilgisayar Mühendisliği'ni öneririm. Ancak TOBB ETÜ'de okuyacak maddi imkanınız varsa ve sıralamanız yetiyorsa kesinlikle TOBB ETÜ çok iyi bir üniversite.
Tobb Etü, iş adamı bursu şartlarını araştırıyorum. Çıkarsa burayı isterim. Ancak Tobb Etü olmazsa aklımda Gazi bilgisayar mühendisliği veya Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bilgisayar mühendisliği var. Gazi yüzde 33, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yüzde yüz İngilizce. İkisi arasında kaldım...

Bu güzel bilgi için teşekkür ediyorum. Siz Tobb Etü mezunu musunuz? Yüzde 33 İngilizce eğitim hakkında bilgi almak istiyorum sizden...
Yok hocam. Zamanında sağolsunlar kendileri iş adamı bursu teklif etmişlerdi. Galatasaray'a gitmek için reddetmiştim. Çok kibar güzel insanlardı. Zorlayıcı bir eğitimi var 3 dönem eğitim yapıyorlar ama bu eğitimin sonunda belli bir miktar iş tecrübesi ile de mezun oluyorsunuz. Prof. Dr. Oğuz Ergin oranın bölüm başkanıydı çok kıymetli bi mühendisti. Şimdi kendisi ayrılıyor ama hala güzel bir sistemleri ve kaliteli öğretim üyeleri öğrencileri var. İmkanınız olursa özeller arasından tavsiye ederim. Olmazsa da yine güzel okullara gidersiniz inşallah. Genel bilgisayar mühendisliği ile ilgili sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.

Merhaba @Tarık72. Öncelikle güzel bir derece yapmışsınız, hayırlı olsun. Ankara Üniversitesi (İngilizce) Bilgisayar Mühendisliğinin konumu biraz uzak olsa da fena alternatif görünmüyor. Tercih yaptınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı