12 Bin TL Gaming Laptop seçimi

  • Konuyu başlatan YxD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 2B
Bütçe
12.000
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Arada çok az bir fark var fakat bunun 1000tl'ye değeceğini düşünmüyorum. Tabi bu alıcının kararı, hangisini istiyorsan onu alabilir.
Atladığınız nokta şurda. 2070 max-q ihtiva eden markalar bizim ülkemizdeki moster benzeri markalar. Karşısındaki modeller ise Gigabyte aorus Asus rog strix vs. gibi flagship modeller. Direkt olarak model incelemelerine bakmanızı tavsiye ederim.
 
ASUS'un ülkedeki servis hizmeti bana göre genel olarak iyi. Ayriyeten 12 bin TL ile RTX2060'lı bir laptop alacağınıza üzerine 2 bin TL daha koyup RTX 3060 içeren bir laptop almak çok daha mantıklı:


Ürünün en büyük eksiği tek slot RAM ile gelmesi. Kısa sürede (2 ay güzel bir süre.) RAM upgrade'i gerekebilir. (DUAL channel AMD için önemli.)

Bütçeyi aşamıyorsanız arkadaşlar önerileri yaparlar. :)
Arkadaşa katılıyorum ben de bütçeyi artırabilirseniz Asus'un 3060'lı laptoplarına bakın arttıramazsanız Legion iyidir.
 
Lenovo sorunlu cikti ben dahil cogu kisi iade ettim forumda mevcut konular bakin.
Her laptopta sorun çıkabilir. Önemli olan kaç üründe bir bu sorunların çıktığı. Lenovo'da bu oran çok az. Bende aynı sorunları eski Acer Nitro 5'te yaşadım. Çoğu kişi sorunsuz dedi fakat bende ısınma sorunları ve ışık sızması vardı. Fakat ona rağmen 3 yıl kullandım.(Daha sonra zaten laptop cortladı)
 

Geri
Yukarı