18 bin TL'ye ikinci el R5 5500 RTX 4060 sistem alınır mı?

16-17 arasına da verecek gibi ve yaşadığım şehirde, gidip deneme imkanım da var ne yapsam bilemiyorum.

Gidip benchmark yapmanıza izin vereceklerse gidin hocam gidip bakarsınız çok performans düşüşü var mı diye. SSD,nin sağlığına vb bakarsınız. Eğer ufak tefek kusurları varsa alabilirsiniz fakat bence sıfır almanız daha mantıklı.

Ben de bir sistem önereyim:

R5 5600 & B450M-A Pro Max & XPG Gammix D35 RAM & Kioxia 500 GB SSD seçimiyle 21.317 TL. Ekran kartını ister INNO3D ister Palit seçebilirsin.

Bu cidden çok makul hiç düşünmeden alın diyeyim. Şahsen bende bu kadar ucuza bulunabileceğini düşünmüyordum.

Ben de bir sistem önereyim:

R5 5600 & B450M-A PRO MAX & XPG GAMMİX D35 Ram & Kioxia 500 GB SSD seçimiyle 21.317 TL. Ekran kartını ister Inno3D ister Palit seçebilirsin.

Hocam harikasın valla imdadıma yetiştin yoksa gidecektim gümleyecektik ikinci ele aynısını verecektik.

İkinize de çok teşekkürler arkadaşlar son olarak gamegaraj nasıl güvenilir mi? klasik sorular da ne zaman ucuz etin yahnisine girsem ağzım yanarak çıkıyorum.

Hocam harikasın valla imdadıma yetiştin yoksa gidecektim gümleyecektik ikinci ele aynısını verecektik.

İkinize de çok teşekkürler arkadaşlar son olarak gamegaraj nasıl güvenilir mi? klasik sorular da ne zaman ucuz etin yahnisine girsem ağzım yanarak çıkıyorum.
Güvenilir merak etmeyin. Her gün öneri yapıyoruz bu siteden daha belimizi bükmedi. Bir de soğutucu aldınız mı işlemci için malum biraz ısınabiliyor bu işlemci tamamdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı