12 bin TL'ye RTX 3050 sistem alınır mı?

Bütçe
12000
Sırf mesaj sayısı kasmak için bilginiz olmadığı konulara yazmayın lütfen her gördüğüm konuya cevap yazsaydım şu an 10k mesajım vardı :)

İnternet sitesini atabilirim istersen herkese sorduğumda herkes bu siteyi gösteriyor en iyi diye.

Bana bu forumda bu işlemciyi ve bu ekran kartını kullanan ve darboğaz olduğunu söyleyen bir kullanıcı söyle herkes memnun bir sürü konu gördüm bununla ilgili.

Mesaj sayısı kasmak için yapmıyorum sen nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşenebilirsin senin ne düşündüğün hiç umurumda değil.

Seni kastetmedim üstüne alınacak kişi kendini biliyor.

Mesaj sayısı kasmak için yapmıyorum sen nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşenebilirsin senin ne düşündüğün hiç umurumda değil.

Yanlış bilgi veriyorsun ama yüzde 32 darboğaz yapması mümkün mü sence böyle siteleri savunma bana :)

Evet yanlis. Youtube'dan testlere bakabilirsiniz. Hatta 12100F & RTX 3060 diye aratin.

Burada en asagi inin.
1699124714180.png

Bakin, site forumda yasaklanmis durumda.

Ayni sitenin benim sistemim icin gosterdigi darbogaz:
1699124717253.png

Isteyene test yapar atarim, darbogaz falan yasamiyorum. 50 kisi toplandik bos yere siteyi kotuluyoruz.

Konu sahibine cevap; attiginiz sistem alinmaz. Intel veya AMD ekran kartli sistemlere yonelin. 3050 cok gucsuz bir kart. Ille de Nvidia istiyorsaniz, alabilirsiniz.

@SiYaMs buyur arkadaşım

Evet yanlış. YouTube'dan testlere bakabilirsiniz. Hatta 12100F & RTX 3060 diye aratin.

Burada en asagi inin.

Bakin, site forumda yasaklanmis durumda.

Ayni sitenin benim sistemim icin gosterdigi darbogaz:

Isteyene test yapar atarim, darbogaz falan yasamiyorum. 50 kisi toplandik bos yere siteyi kotuluyoruz.

Konu sahibine cevap; attiginiz sistem alinmaz. Intel veya AMD ekran kartli sistemlere yonelin. 3050 cok gucsuz bir kart. Ille de NVIDIA istiyorsaniz, alabilirsiniz.

Son düzenleme:
bu alınmalı en mantıklısı bu
Intel'in Arc serisi hakkında pek olumlu şeyler duymadım ve görmedim. Öte yandan Rtx 3050 daha stabil çalışıyor ve Dlss ile aradaki farkı neredeyse kapatıyor. Konu sahibi ekran kartının saf gücünü önemsiyor ise a750 olan sistemi alabilir ancak yazılım konusunda daha iyisini istiyor ise Nvidia'yı tercih etmeli. Veya @Qeenross 'un dediği gibi biraz daha bütçe ekleyerek Rx 6600'lü bir sistem alması daha mantıklı olur.

Donanım Arşivi daha yeni video attı RX 6600 olması lazım kaçırmazsanız çok iyi gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı