12 bin TL'ye RTX 3050 sistem alınır mı?

Bütçe
12000
Bütçe sizin için bir mesele görünüyor. Anakartı bu ikinci seçenek bir nebze ileriye dönük olarak RAM değiştirme imkanı tanıyabilir sonrası için. Bir de SSD olarak seçilen ürünü boş bırakın daha iyi. Kendi seçtiğiniz bir M.2 SSD'nizi almanızı tavsiye ederim.
Şimdiden hayırlı olsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231105_222227_com.chrome.beta.jpg
    Screenshot_20231105_222227_com.chrome.beta.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 97
Yeni üyeler ne kadar bilgisiz olmaya başlamış. İyi dedikleri sistem 3050 biri de %32 darboğaz diyor. RTX 3050 ölü kart. Piyasaya bakıp bir şeyler bulursam atacağım.

düzgün sistem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arc A750 güzel ekran kartıymış. Kronik sorunu yoksa alınır driverlerle performansı artıyordu diye biliyorum.

Son düzenleme:
Bazi oyunlari (ornegin BF serisi) acamayacak bile olsam, 3050 gibi bir cop kullanacagima Arc 750 kullanirim daha iyi. Olu dogan bir kart.

Çöp dediğin kart ben kullanıyorum 120 aşağı FPS almadığım bir tane oyun yok oynadığım oyunlar da grafik zorlayıcı oyunlar.

alınır mı sizce? bu sistem?

lütfen bir daha sistem önerisi yapma

Bu alınmalı en mantıklısı bu

Mümkün değil öyle bir şey nereden baktınız bilmiyorum.

Yanlış tabii ki mümkün değil diyorum size 12100F bu boru değil :)

Hocam 3050 için en az i9 lazım 4000 serisi için I12 bu i3 3 ya kötü hocam beslemez...

Yeni üyeler ne kadar bilgisiz olmaya başlamış. İyi dedikleri sistem 3050 biri de %32 darboğaz diyor. RTX 3050 ölü kart. Piyasaya bakıp bir şeyler bulursam atacağım.

Düzgün sistem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arc A750 güzel ekran kartıymış. Kronik sorunu yoksa alınır driverlerle performansı artıyordu diye biliyorum.

Bir yıl önceki test olduğu için buna bakmanızı pek önermiyorum. Kartın güncel şartlarda performansı çok çok iyi. RX 6600 ya da RTX 3060'ı bile geçtiği oyunlar oluyor. Forumdaki herkes kartın 1 yıl önceki kart olduğu sanıyor fakat neredeyse her 2 haftada bir yeni driver Update'si geliyor ve kart şu an stabil konumda. Gerekli FPS testlerini bu kanaldaki videolardan görebilirsiniz. Bu kartın FPS testlerine bakmak isteyen kişiler olursa mümkünse 1 ila 3 ay içindeki yapılan testleri baz alsın.

Son düzenleme:
Donanım arşivi YouTube kanalının son attığı videodaki bilgisayarı alabilirsin 12 bin tl fiyata o sistem daha iyi bundan hem ekran kartı hemde işlemcisi anakartı daha iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı