12 GB ekran kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MertDev123

Kilopat
Katılım
6 Aralık 2013
Mesajlar
59
Arkadaşlar bugün dershanedeyiz konuşuyoruz. Bir çocuk "bende 12 GB Ekran kartı var dedi" kayışlarım koptu. Söyle lan ekran kartın ne dedim "bilmiyom ki unuttum ama 12 GB" dedi. GPU ne işe yarar dedim sustu. Sonra dedim ki bari bilgilendireyim diye GB önemi yoktur dedim, hadi lan sen ne anlarsın gibi bir tepki ile karşılaştım. Çocuğu aşalıyacaktım ama vazgeçtim bunlara kısa ve öz söyleyeceğim laflar nelerdir ?
 
Onları pek kafana takma. Bizim okulda onlardan fazlasıyla var. Sende onlardan biriymiş gibi davran. Ben öyle yapıyorum.
 
Tavsiyem hiç bir şey söyleme. Kötü olan sen oluyorsun, salak olan sen oluyorsun sonunda. Gtx 720 ekran kartı yerine Gtx660 alman daha iyi dediğimde moral bozucu pislik muamelesi gördüm.
 
Uzun ve meşakkatli bir iş. Boşver, kendisi öğrenir belki.
 
Uğraşıp kendi moralini bozma.
 
Bugün sinir olduğum bir kişi de gelip ekran kartın kaç GB dedi. Kendi hallerine bırakalım :D
 
Onun bilgisizliği seni ilgilendirmez bence. Bırak ne diyorsa desin, kendi çapında, kendi çevresiyle konuşsun etsin. Sonuçta zararı kendine. :)
 
Arkadaşlar bugün dershanedeyiz konuşuyoruz. Bir çocuk bende 12 GB Ekran kartı var dedi kayışlarım koptu söyle lan ekran kartın ne dedim bilmiyom ki unuttum ama 12 GB dedi. GPU ne işe yarar dedim sustu sonra dedimki bari bilgilendireyim diye GB önemi yoktur dedim hadi lan sen ne anlarsın gibi bir tepki ile karşılaştım çocuğu aşalıyacaktım ama vazgeçtim bunlara kısa ve öz söyleyeceğim laflar nelerdir ?


Seninde o çocukdan farkın olmadığı besbelli.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı