Ahmet090807
Femtopat
12. sınıftayım iyi bir lisede çalışkan bir öğrenciyim okula da gitmiyorum. Bugündür idareyle problem yaşıyorum özürlü 6 özürsüz 13 devamsızlığım var. güncel olarak da 30 günlük bir heyet raporum var lakin müdür yardımcısı pek hoşlanmadığı birkaç öğrenciyi seçmiş ve sınıfta kalmaları için bugün tasdikname oluşturmuş yarın verecekmiş. Benden daha fazla devamsızlığı olup mazereti olmamasına rağmen tasdikname oluşturmadığı öğrenciler var kısacası öğrenci seçiyor. Kendisiyle WhatsApp üzerinden konuştuğumda sen akıllanmazsın seni her türlü bırakacağım dedi ne desem de yardımcı olmayacakmış. Bu 13 devamsızlıktan 2'si heyetin belirttiği raporlu tarihlerde bulunmasına rağmen silmeyeceğini belirtti. ek olarak 1 devamsızlık da 2 hafta önce hastanede randevuya gidip rapor almayı unuttum sistemde olmadığından kaynaklı o günü de silmeyeceğini belirtti. Aslında şu 3 günü silse problem olmayacak fakat bana takmış bırakmakta ısrarcı. Aileni boşuna okulla yollama deyip son mesajlarıma görüldü attı. Sınava sayılı gün kalmışken bugünümü çalıp 1 yılıma da göz dikti. bu tür bir durumda ne yapılması gerekir? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: