12. sınıfta devamsızlıktan kalınır mı?

Apex7382

Decapat
Daha fazla  
12. sınıfa gidiyorum. Şu an özürsüz 15 özürlü 2 gün devamsızlığım var. Şubat ve mart ayındakiler özürlüye aktarılırsa sınıfta kalmayacağım ama ya aktarılmaz ise sınıfta kalır mıyım? Velim okula gelse halledemez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuldan kağıt alıp evde velime imzalattım bugün verdim ama mart ayını aktarsa kurtarmıyor şubat ayını aktarması lazım.

Okuldan kağıt alıp evde velime imzalattım bugün verdim ama mart ayını aktarsa kurtarmıyor şubat ayını aktarması lazım.
Bu sefer okuldan kağıt almak yerine evde dilekçe yazın, dilekçede Şubat ayında yaptığınız ve özürlüye geçirmek istediğiniz günleri belirtip veliniz ile birlikte müdür yardımcısına verin. Bu şekilde halledebilirsiniz.

Bu sefer okuldan kağıt almak yerine evde dilekçe yazın, dilekçede Şubat ayında yaptığınız ve özürlüye geçirmek istediğiniz günleri belirtip veliniz ile birlikte müdür yardımcısına verin. Bu şekilde halledebilirsiniz.
Hocam bazı okul müdürlükleri evden gelen dilekçeyi kabul etmiyor. Garanti olması için gidip halletmeleri bence daha iyi olur fakat denemekten zarar gelmez tabi.

Hocam bazı okul müdürlükleri evden gelen dilekçeyi kabul etmiyor. Garanti olması için gidip halletmeleri bence daha iyi olur fakat denemekten zarar gelmez tabi.
Sadece öğrenci götürürse kabul edilmeyebilir fakat veli götürürse kabul edilir. Tabii kabul edilmesi için dilekçenin gerçekten de bir "dilekçe" olması lazım. Yani "oğlumun devamsızlıklarını silmenizi istiyorum" yazıp götürürseniz kabul etmezler tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı