12 yaşında nerede çalışılabilir?

12 yaşında yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum. Hele ki dışarıda.

PC üzerinden şunu yap bunu yap denilen şeyler de sadece lafta kalıyor.

Ayrıca 12 yaşında telefon almak ne?
Liseye geçince alırsın bu yaşta telefon uygun değil.

12 yaşta telefon artık zorunlu oluyor bende 13'üm bana da alacaklar. Artık çıta çok alçaldı. Bence Photoshop üzerinden logolar yapıp satabilirsin. Siteler var öyle baban kayıt olur babanın üzerinden işleri yaparsın.
Logo Tasarımı Hizmeti - Freelance Logo Tasarımcısı örnek bir site. Buradan 10 20 TL bile yapsan ileride deneyim olur, hatta bende düşüneceğim.
Buradan örneklere bakabilirsin. Unutma profesyonel olmasan bile logolar zaten kolay oluyorlar. Hatta Nike'nin logosu 10 dolara yapılmış. Önemli olan özgünlük.

MEB'in bursluluk sınavına girmediyseniz girin. Ben 6. sınıftayken girip kazanmıştım, aylık 200-300 TL bir şeyler geliyor. Bu parayı biriktire biriktire kendime bir telefon ve bir PC dizdim. Dün de PC'm için yeni bir ekran kartı aldım. (şu anda 9. sınıfım.)

Bende kazandım 6. sınıfım gerçekten PC dizilir mi?

Açıkçası ben 11 yaşında iken günde 4-5 saat ders çalışarak annem ve babamı ikna etmiştim ve şu anda A30s telefonum var bence sende işi bırakıp anne ve babanı ikna ettirmelisin açıkcası zaten şu an kazandığın aylık para 300 tlyi geçmez hem her ay dolar ve vergi oranı artıyor buyüzden aileni ikna et.

12 yaşında yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum. Hele ki dışarida.

PC üzerinden şunu yap bunu yap denilen şeyler de sadece lafta kalıyor.

Ayrıca 12 yaşında telefon almak ne?
Liseye geçince alırsın bu yasta telefon uygun.

Teknoloji günümüzün gerekliliklerinden birisi. Gerek eğitim gerek sosyal aktiviteler artık sanal dünyada yapılmaya başlandı. Bu nedenle çocukların da erken yaşta teknolojiye alışmaları (düzgün ve güvenli bir şekilde kullanmak) bence doğru.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı