12 yaşında nerede çalışılabilir?

Yaşı küçük olan insanlar neden hep dışlanıyor? Bu dünyadaki her şey parayla yürüyor, yani para kazanıcak yollar araması gayet normal bir şey.
Bende 13 yaşındayım Steam'dan almak istediğim oyunları almak için para gerekiyor. Böyle konular açınca da yaşın küçük git uyu diyorsunuz. Mecburen crack indirince de bizim Crack'e desteğimiz yok diyorsunuz.

Dışlamıyor Z kuşağının bir kısmı telefonsuz büyüdü 14 15 yaşlarında telefon aldı eline o zaman gereklilik değildi yani 2000-2004 darası doğduysanız gerekli değildi o zaman şuanı bilmem o arkadaşta muhtemelen dışarıda futbol körebe saklambaç gibi geleneksel oyunlar oynayarak büyüdü.

Dışlamıyor Z kuşağının bir kısmı telefonsuz büyüdü 14 15 yaşlarında telefon aldı eline o zaman gereklilik değildi yani 2000-2004 darası doğduysanız gerekli değildi o zaman şuanı bilmem o arkadaşta muhtemelen dışarıda futbol körebe saklambaç gibi geleneksel oyunlar oynayarak büyüdü.
Biz o zamanda yaşamıyoruz ama farkında mısın?

Berber tarzı iş yerlerinde çırak olabilirsin.

Şu an berberdeyim. Çırak olarak. Güzel değil.

Berberlere çırak olarak girebilirsin. Ben bir zamanlar kafa dağıtma amaçlı çalışıyordum. Bahşiş iyi veriliyor.

5 TL bahşiş 20 TL (25 de oluyor yalan yok) usta veriyor.
25 - 30 TL ile nasıl telefon alacak merak ediyorum.
Hemde 13 saat çalışarak.

Hiçbir şey yapamazsın. Tanıdğının iş yeri yoksa. Olsa zaten bu konuyu açmazdın diye düşünüyorum. Sabret. Senin yaşında biz de aynı düşünüyorduk. Ekstra bir niteliği olmayanlarımız bir şey yapamadı.
Yaşın küçük hesap satmayı becerebileceğinden emin değilim...(ben şahsen gerçek ticarete 14 yaşımda başladım şu an 16 yaşındayım. Para ticarette. Ama yapabilirsen. Bence büyümeyi bekle)

Evet ama bu sizin için umursamamanız gerçeğini değiştirmez. Zevkler ve renkler tartışılmaz nesilde nesile saygı duymalıdır.
E duymuyorsun işte saygı. Kendinle çelişiyorsun. Senin zamanında 15 yaşında ihtiyaç yoktu diye şimdi 12 yaşında gereksiz mi oluyor?

E duymuyorsun işte saygı. Kendinle çelişiyorsun. Senin zamanında 15 yaşında ihtiyaç yoktu diye şimdi 12 yaşında gereksiz mi oluyor?

Gereksiz demedim attığım mesajı düzgün okur musun? Orada gereksiz kelimesi bile yok dışlamıyor dedim sadece bunun anlaması neresi zor? Açıkça düşüncemi dile getirdim saygı duymayan yine siz oldunuz :(

12 yaşında yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum. Hele ki dışarıda.

PC üzerinden şunu yap bunu yap denilen şeyler de sadece lafta kalıyor.

Ayrıca 12 yaşında telefon almak ne?
Liseye geçince alırsın bu yaşta telefon uygun değil.
Senin düşüncen böyleyse saygı duyarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı