12 yaşında nerede çalışılabilir?

Gereksiz demedim attığım mesajı düzgün okur musun? orda gereksiz kelimesi bile yok Dışlamıyor dedim sadece bunun anlaması neresi zor ?
Tamam biraz yanlış anlamışım, ama dışlıyor. 12 yaşında olduğu için hiçbir şey yapamayacağını söylüyor. Git oyun oyna uyu diyor.

Ben 4 5 yaşlarımdan beridir bilgisayarla uğraşıyorum, iyi ki de uğraşıyormuşum. Şu an günümüzde benim yaşlarımda ki bilgisayardan anlayan kişi çok az. Bence bilgisayar ve telefon kullanımı doğuştan başlamalı sağlığı boş verin. Artık çağ teknoloji çağındayız ve herkes bilgisayardan anlamalı.
Not: Gözlük takmıyorum hala bozulmadı :D ya da bozulmuştur ben fark etmiyorum :D

Ben 4 5 yaşlarımdan beridir bilgisayarla uğraşıyorum, iyi ki de uğraşıyormuşum. Şu an günümüzde benim yaşlarımda ki bilgisayardan anlayan kişi çok az. Bence bilgisayar ve telefon kullanımı doğuştan başlamalı sağlığı boş verin. Artık çağ teknoloji çağındayız ve herkes bilgisayardan anlamalı.
Not: Gözlük takmıyorum hala bozulmadı :D ya da bozulmuştur ben fark etmiyorum :D

Aynen öyle katılıyorum size.

Freelancer sitelerde grafik tasarım yapabilirsin ya da berber, kahvehane gibi yerlerde çalış ve bence sanayiye bulaşma çünkü adamlar deli gibi küfür ediyor (anahtarı getir yerine ****** anahtarını getir diyor veya çay dökme gibi en ufak hatan da ailevi küfürler ediyorlar)

@Frxzby neden kızgın ifade eklediniz? Eğer parantez içine yazdıklarımdan rahatsızlık duyduysanız onu arkadaşı bilgilendirmek için yazdım ve sansürlü zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı