Hocam başka bir web sitesinden bilgi alıp kendi web siteme copy-paste yapsam sorun olur mu?
Hocam başka bir web sitesinden bilgi alıp kendi web siteme copy-paste yapsam sorun olur mu?
12 yaşındayım ve kendime General Mobile GM 20 almak istiyorum. Kimse harçlık vermediği için para biriktiremiyorum ve şu anda 500 TL biriktirmiş bulunmaktayım. Aileme aldırmak istemiyorum telefonumu çünkü almayacaklarını biliyorum ve abim sürekli söylenecek eğer ailem bana telefon alırsa (benim telefonum neden sizin eskiniz, bana o yaşta almadınız vb.) İnternette bana uygun bir iş var mıdır? Ya da basit bir işte çalışsam mı acaba?
Çok fazla kazanamazsın ama Steam'dan istediğin oyunları almak için CS:GO'da idle serverlerde AFK bırak 20 30 TL kazanırsın.
discord veya instagramdan ulaş ücretsiz hosting ve domain sitesi söyleyim instagram adoresmii discord ADO#5554Hocam oradan yapmadım profreehost'dan yaptım.
Bende 7 yıldır harçlık almıyorum. 1.5 aydır eski ve kullanmadığım eşyaları satarak para kazanıyorum ve şu anda 2100 TL'm var. Ve amacım Xbox One almak. Sen de, kullanmadığın eşyaları falan satarak para kazanabilirsin. Güzel bir yoldur.
Konu dışı ama, bu forumda bir şeyin parasını asla sorma. 700 TL'ye satamazsın denilen bilgisayarımdan 2 kat kötü olan bilgisayarımı 850 TL'ye sattım.
Umarım hayallerine ulaşabilirsin.
Arkadaşların hiç gerçekçi olmayan, Photoshop, Blender, freelancerlık yap gibi önerilerini ciddiye alma sakın. O işleri uzun yıllardır yapan bir sürü adam var. İnsanlar taleplerini o adamlara yaptırıyor. Tahminimce sen kısa vadede para kazanmak istiyorsun ama bunların dediği şekilde para kazanman için kırk fırın ekmek yemen lazım o yüzden o işi geç. Bu yaşta çıraklık hariç başka yolu yok. Bu yaşta telefona da ihtiyaç yok zaten orası ayrı konu.
Yok hocam size değil o kızgın ifade, öyle davranışlarda bulunanlar için attım.
Üzerinize alınmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.