İşte 50 tane siteye yönlendiriyor 50x daha çok para kasıyorSes sürücüsü indireceğim diye 50 tane siteye yönlendiriyor sinir oluyorum.
Bence 1 reklamlı linke göre gayet iyi kazandık
İşte 50 tane siteye yönlendiriyor 50x daha çok para kasıyorSes sürücüsü indireceğim diye 50 tane siteye yönlendiriyor sinir oluyorum.
Resim yeteneğin varsa çizdiğin resimlerini satabilirsin.12 yaşındayım ve kendime General Mobile GM 20 almak istiyorum. Kimse harçlık vermediği için para biriktiremiyorum ve şu anda 500 TL biriktirmiş bulunmaktayım. Aileme aldırmak istemiyorum telefonumu çünkü almayacaklarını biliyorum ve abim sürekli söylenecek eğer ailem bana telefon alırsa (benim telefonum neden sizin eskiniz, bana o yaşta almadınız vb.) İnternette bana uygun bir iş var mıdır? Ya da basit bir işte çalışsam mı acaba?
O resimden Windows 10 kullandığın belli oluyor. Ben daha önce 2GB RAM'li HDD'li Pentium Dual Core'lu PC'de Photoshop CS 6 açabiliyordum Windows 8.1'den, akıcı bir şekilde çalışıyordu. Yalnız optimize modlu yüklemelisin Win8.1'i normal olanında belki kasabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.