12 yaşında nerede çalışılabilir?

Ses sürücüsü indireceğim diye 50 tane siteye yönlendiriyor sinir oluyorum.
İşte 50 tane siteye yönlendiriyor 50x daha çok para kasıyor :D sonra videoya geri dönüyorsun baştan yapmak için 2x izlenme verdin sonra yine yapamadın, videoya geri döndün 3x izlenme oldu, sonra küfür etmek için yorumlara gittin orada reklamsız linki gördün ve indirdin.

Bence 1 reklamlı linke göre gayet iyi kazandık :D

12 yaşındayım ve kendime General Mobile GM 20 almak istiyorum. Kimse harçlık vermediği için para biriktiremiyorum ve şu anda 500 TL biriktirmiş bulunmaktayım. Aileme aldırmak istemiyorum telefonumu çünkü almayacaklarını biliyorum ve abim sürekli söylenecek eğer ailem bana telefon alırsa (benim telefonum neden sizin eskiniz, bana o yaşta almadınız vb.) İnternette bana uygun bir iş var mıdır? Ya da basit bir işte çalışsam mı acaba?
Resim yeteneğin varsa çizdiğin resimlerini satabilirsin.
Ben yapmıştım.

O resimden Windows 10 kullandığın belli oluyor. Ben daha önce 2GB RAM'li HDD'li Pentium Dual Core'lu PC'de Photoshop CS 6 açabiliyordum Windows 8.1'den, akıcı bir şekilde çalışıyordu. Yalnız optimize modlu yüklemelisin Win8.1'i normal olanında belki kasabilir.
Bu arada bazıları Photoshop demiş ondan söylüyorum, yoksa benim bir önerim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı