12 yaşındayım 1.68 boyum var daha uzar mıyım?

Şu anki kızların hangisi 1.60 erkeğe bakar ki? 1.90 olursun her yerde dikkat çekersin.
Gelişmiş toplumlardan doğuştan kazanılan formlara değil sonradan kazanılan formlara değer verilir.

Uzun boylu, fit bir vücuda sahip olmak bir ortama girerken ilk girişte etrafa aura saçmanıza yarar. Evet, kısa birine göre daha çok dikkat çekip daha çok göz önünde olursunuz ama bu her şey demek değildir.

Kadınların birçoğu sorun yapabilir ama yapmayanlar da var. Sevgilisinden uzun olan kadınları tanıyorum, demek ki herkes sorun yapıp erkeğin diğer tüm iyi özelliklerini yok etmiyormuş bu boy meselesi yüzünden. Bir de boyu değil, işlevi önemli lafını hiç mi duymadın? :D

Gerçi 13 yaşındaki çocuğa ne anlatıyorsak... :D İnşallah en uzunu, en kaslısı, en güçlüsü, en karizması, en yakışıklısı sen olursun. Hadi bakayım. :D

Bu arkadaş herhalde ilgi çekmek için boyunun uzun olmasını istiyor. Yazık...Böyle bir kişiden bir sürü varsa vay halimize :üzgün: Tamam şimdi üzülür bu kişi bana böyle dedi diye :D.Diyecek bir şey bulamıyorum.

Kilonu verirsin dert etme bu tür uzun boy ilgileri liseye kadar oluyor insanın karakterine bakıyorlar ilerde. Babam 1.84 annem 1.65 civarında ben 1.75 im sıkıntı etme. Arkadaşım 8.sınıfta benden kısaydı 1 yaş büyük olmasına rağmen. Anne baba boyları benim anne babamla aynı şuan 12.sınıfa geçti 180-185 civarında ben 1.75 geç uzayabilirsin aile genetiğine bağlı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı