12 yıl boyunca CS 1.6 oynamak

Sistemin benimkiyle aynı CS:GO rahatça açıyor indirmeyi denemelisin.

Ciddi misiniz hocam? Arkadaşım bana 10-15 FPS alıyordum dedi eski sistemimde. Eğer dediğiniz gibisi direk yükleyeyim. Ama büyük ihtimalle 20 FPS veriyordur. Aynı işlemci ise haklı olabilirsiniz, biraz araştırıp geri dönüş yaparım.
Sistemin benimkiyle aynı CS:GO rahatça açıyor indirmeyi denemelisin.

Hocam YouTube'da 25 FPS veriyordu aynı sistem. Ama şu an videosunu atamıyorum, YouTube çöktü. Siz kaç FPS alıyorsunuz?

İnternete CS:GO eski sürümleri yazıp indirebilirsin eskiden sistem gereksimleri düsüktü bot ile oynarsin. sonuçta oyun ücretsiz korsan sayılmaz.

İnternete CS:GO old version download dedigin zaman çıkıyor ama indirirken virüs taraması yapmayı unutma defeder işe yaramaz Kaspersky yüklersin 2dk taratırsın sonra silersin.

Hocam eski versiyonunda bile özellikleri kaldırmıyor. Çok fazla drop yiyeceğimi biliyorum. Bence hiç eski sürümüne bulaşmayıp kendime yeni işlemci bakmaya başladım bile. İşlemci alana kadar da biraz önce önerilen oyunları oynayacağım.

Bence de hocam o islemci ile bir şey yapamasın istersen yeni islemci almana yardım ederiz.

Hocam bir çok eski oyunu oynarsınız ki benim önereceğim çoğu şey zaten önerilmiş. Bence para biriktirin en kötü seneye güzel bir sistem toplayın veya da ikinci elden iyi bir Laptop alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…