12 yıl boyunca CS 1.6 oynamak

Sistemin benimkiyle aynı CS:GO rahatça açıyor indirmeyi denemelisin.

Ciddi misiniz hocam? Arkadaşım bana 10-15 FPS alıyordum dedi eski sistemimde. Eğer dediğiniz gibisi direk yükleyeyim. Ama büyük ihtimalle 20 FPS veriyordur. Aynı işlemci ise haklı olabilirsiniz, biraz araştırıp geri dönüş yaparım.
Sistemin benimkiyle aynı CS:GO rahatça açıyor indirmeyi denemelisin.

Hocam YouTube'da 25 FPS veriyordu aynı sistem. Ama şu an videosunu atamıyorum, YouTube çöktü. Siz kaç FPS alıyorsunuz?

Hocam 7 yıl önceki sürümünde 40 FPS veriyordu. Bir Video'da, hocam bir de nereden bulacağım?

İnternete CS:GO old version download dedigin zaman çıkıyor ama indirirken virüs taraması yapmayı unutma defeder işe yaramaz Kaspersky yüklersin 2dk taratırsın sonra silersin.

İnternete CS:GO old version download dedigin zaman çıkıyor ama indirirken virüs taraması yapmayı unutma defeder işe yaramaz Kaspersky yüklersin 2dk taratırsın sonra silersin.

Hocam eski versiyonunda bile özellikleri kaldırmıyor. Çok fazla drop yiyeceğimi biliyorum. Bence hiç eski sürümüne bulaşmayıp kendime yeni işlemci bakmaya başladım bile. İşlemci alana kadar da biraz önce önerilen oyunları oynayacağım.

Hocam eski versiyonunda bile özellikleri kaldırmıyor. Çok fazla drop yiyeceğimi biliyorum. Bence hiç eski sürümüne bulaşmayıp kendime yeni işlemci bakmaya başladım bile. İşlemci alana kadar da biraz önce önerilen oyunları oynayacağım.

Bence de hocam o islemci ile bir şey yapamasın istersen yeni islemci almana yardım ederiz.

Bence de hocam o islemci ile bir şey yapamasın istersen bize söyleyebilirsin yeni islemci almana yardım ederiz.

Hocam 1 aya kalmaz i7 2. nesil almayı planlıyorum. Uyumlu olur mu, olmaz mı konusunda ise yeni konu açarım. i7 2. nesil akrabamda var CS:GO'yu akıcı ve oynamak istediğim çoğu oyunu açıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı