Laptop Max 120 desteklediği için yeni aldığım 165 Hz monitörden tam verim alamıyorum, ama değiştirip kasa aldığım zaman böyle açtığım da vaov diyebileceğim kadar bir fark olur mu? Bu haliyle bile inanılmaz güzel geliyor.
Laptop Max 120 desteklediği için yeni aldığım 165 Hz monitörden tam verim alamıyorum, ama değiştirip kasa aldığım zaman böyle açtığım da vaov diyebileceğim kadar bir fark olur mu? Bu haliyle bile inanılmaz güzel geliyor.
75'dan 120'ye geçmiş gibi fark olmaz, cok hissetmezsin.
240 Hz'e veya 360 Hz'e geçersen işte o zaman vaoovvvv dersin.FPS oyunları için 240 Hz bence gerekli. 360 fantezi.
Tabii ki fark olur ama vaov dedirtecek bir fark olacağını çok düşünmüyorum ama masaüstü topladığınızda masaüstünün zevkini aldığınızda o zaman vaov diyebilirsiniz.
75'den 120'ye geçtigin kadar hissetmezsin dedim, yoksa tabiki hissedersin.75'ten geçtim, yine gözle görülür bir fark var o akıcılık hissini alabiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.