1200 AF GTX1650 Super destekler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bencede 1600 AF çok iyi bir işlemci fiyatı 1000 TL'ye çıkmasayı daha iyi olabilirdi.
Ben alırken 620TL idi ve harcadığım en sağlam 620TL idi. Keşke daha erken alsaydınız, bayağı iyi olabilirdi.

Sistem toplamak için bir bütçe belirleyip ayrı konu açmanızı tavsiye ederim, bu konunun fazlasıyla kirlendiği kanaatindeyim.

Dostum ben R3 1200AF kullanıyorum. İmzamda var zaten. RDR2, GTA5, Witcher 3 gibi oyunlarda darboğaz sorunum yoktu. Ama Rainbow Six Siege'de hem ekran kartı hem işlemci %100 kullanılıyordu. Tam darboğaz sayılmaz aslında ucu ucuna besliyor. İşlemcimde 4GHz'ye overclocklu bunuda belirtmiş olayım. Aklına bir soru takılırsa bana sorabilirsin.

Dostum ben R3 1200AF kullanıyorum. İmzamda var zaten. RDR2, GTA5, Witcher 3 gibi oyunlarda darboğaz sorunum yoktu. Ama Rainbow Six Siege'de hem ekran kartı hem işlemci %100 kullanılıyordu. Tam darboğaz sayılmaz aslında ucu ucuna besliyor. İşlemcimde 4GHz'ye overclocklu bunuda belirtmiş olayım. Aklına bir soru takılırsa bana sorabilirsin.

Şimdi tam oldu.

@reddline bak benzer sisteme sahip birisi merak ettiklerini sor işte. RX 580 ile 1650 Super birbirine yakın kartlar. Senin için en sağlıklısı bu olur.

Overclock'u unutmayalım. Bu denli hız aşırtmada stok ile O.C. arasında yaklaşık %20 fark olması lazım.

Sıfır AMD için alacağı bir üst seviye işlemciler 1600 AF ve 3100 geliyor onlar da 1200 AF'nin 2 katı. Gerçi bu seviye bir overclock için alacağı soğutucu parasıyla bu işlemcilerin fiyat skalasına yaklaşır.

Konu sahibi ikinci el giderse tabii 400-450 1200 AF almak yerine 500 seviyesine 1500X alabilir stok fanıyla beraber, daha yeni donanimhaber'de satılmış örneğin.

@213082 Overclock ile sıcaklık değerleri nasıl 1200 AF'nin, stok fanıyla mı kullanıyorsun?

Sıfır AMD için alacağı bir üst seviye işlemciler 1600 AF ve 3100 geliyor onlar da 1200 AF'nin 2 katı. Gerçi bu seviye bir overclock için alacağı soğutucu parasıyla bu işlemcilerin fiyat skalasına gelir.

Konu sahibi ikinci el giderse tabii 400-450 1200 AF almak yerine 500 seviyesine 1500X alabilir stok fanıyla beraber, daha yeni donanimhaber'de satılmış örneğin.

@213082 Overclock ile sıcaklık değerleri nasıl 1200 AF'nin, stok fanıyla mı kullanıyorsun?
Genelde 65 derece oluyor bu sıcaklıklarda. Havalar biraz daha soğukken 57 derece falandı. Stok fanla kullanıyorum.

@Jonathan North

Önce sana Türk dili ve yazımı kurallarını öğretelim, sonrada doğru düzgün yazmayı öğretelim, öyle gel ne dersin? Karman çorman ve dolaylı yoldan hakaret dolu yazıları okumak gerçekten zevkli değil.

Bahsi geçen işlemcileri kullandım, deneyimlerimi aktardım. Sen ise son 3 mesajdır fanboy fanboy diye tutturmaktan başka bir şey yapmıyorsun.

Bahsi geçen söylemi ise;
O senin kullandığın öve öve bitiremediğin; oyunlarda 6 senelik i7-4790 performansı veren '6' çekirdekli işlemcinin bir halt olmadığı bu halinden belli, tartışmaya kapalı zaten 😁
Buradan çıkardım, buradan ancak bu anlam çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce sana Türk dili ve yazımı kurallarını öğretelim, sonrada doğru düzgün yazmayı öğretelim, öyle gel ne dersin? Karman çorman ve dolaylı yoldan hakaret dolu yazıları okumak gerçekten zevkli değil.

Bahsi geçen işlemcileri kullandım, deneyimlerimi aktardım. Sen ise son 3 mesajdır fanboy fanboy diye tutturmaktan başka bir şey yapmıyorsun.

Bahsi geçen söylemi ise;
Buradan çıkardım, buradan ancak bu anlam çıkar.

Yaşı küçük dostum, senle şu saat itibariyle muhattapı keserek konuyu da buradan takipten çıkıyorum, zamanımı senin gibi boş insanlarla kaybedemem, kusura bakma. Haydi selametle.........

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı