1200 TL Hackintosh için sistem toplama

Wnaption

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, tam anlamıyla birbirleriyle uyuşan bilgisayar parçalarına ihtiyacım var. Bütçem maksimum 1200 TL ama çoğu parçayı ikinci el elde edeceğim bu yüzden parçaların fiyat performans açısından iyi olmasına özen göstermem gerekiyor. Bütçeme uygun bir araştırma yaptım ve gayet iyi bilgisayar bileşenleri mevcut fakat hepsi uyum sağlamıyor. Sizlerden 1200 TL'lik bir bütçe ile en iyi ikinci el parçalar ile hackintosh sistem toplamamda bana yardım etmenizi rica ediyorum. DDR3 bir sistem tercihimdir. Elimde hali hazırda bulunan bilgisayar parçaları:
  • 120 GB James Donkey SSD
  • 4GB ve 8GB 1600 MHZ DDR3 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu parçaları alabilirsiniz, ekran kartı olarak.
Bunu alabilirsiniz Toplam 1228 TL'ye geliyor.

Aliexpress den almak pek uygun değil artik 1€ luk ürün bile alsan gümrük vergisi ödeniyor.

Herkese merhaba, tam anlamıyla birbirleriyle uyuşan bilgisayar parçalarına ihtiyacım var. Bütçem maksimum 1200 TL ama çoğu parçayı ikinci el elde edeceğim bu yüzden parçaların fiyat performans açısından iyi olmasına özen göstermem gerekiyor. Bütçeme uygun bir araştırma yaptım ve gayet iyi bilgisayar bileşenleri mevcut fakat hepsi uyum sağlamıyor. Sizlerden 1200 TL'lik bir bütçe ile en iyi ikinci el parçalar ile hackintosh sistem toplamamda bana yardım etmenizi rica ediyorum. DDR3 bir sistem tercihimdir. Elimde hali hazırda bulunan bilgisayar parçaları:
  • 120 GB James Donkey SSD
  • 4GB ve 8GB 1600 MHZ DDR3 RAM
Hocam size nasıl ulaşabilirim? Elimde satmayı düşündüğüm bir sistem var.

Xeon değilde i7 işlemcili uyumlu bir sistem yapamaz mıyız?
  • İşlemci: Intel Pentium G4560 3.5 GHz 2 çekirdek 4 izlek
  • RAM: A-data Premier 8GB DDR4 2133 MHz CL15
  • GPU: Colorful Nvidia GT 1030 2GB GDDR5
  • Anakart: MSI H110M PRO-VD USB 3.0 mATX
  • SSD: Drevo X1 PRO 128 GB 550/500 MB/s
₺950
Sağolun hocam elimde sizdeki birçok bileşen mevcut, daha yüksek konfigürasyona ihtiyacım var.

Xeon değilde i7 işlemcili uyumlu bir sistem yapamaz mıyız?

Sağolun hocam elimde sizdeki birçok bileşen mevcut, daha yüksek konfigürasyona ihtiyacım var.
Xeon işlemciler hala canavar gibi o yüzden Xeon öneririm.

İ7 katili bir işlemci var mı? 3770K'ya kafa tutabilecek? Peki bu işlemciler tam anlamıyla uyuyor mu hackintosh'a?
Xeon-X5690 İle kafa kafaya işlemciler, Fiyatı 3770K'ya oranla 150-200 TL daha ucuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı