- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Meslek
- Elektronik Mühendisi
Parçaları özelikle seçip kendimiz yapalım istedik açıkçası. Diğer türlü özellikle yapılmış bir hazır sistem bulmak zor diye düşündük.Böyle el ile uğraşıp 10.nesil sistemler almak yerine 12-13.nesil hazır sistemlere de bakabilirsiniz. Daha karlı çıkarsınız işin içinden.
OpenCore Alder Lake Hackintosh Rehberi
Giriş Mevcut başarılı OpenCore Alder Lake masaüstü sistemlerinden ne öğrenebiliriz? Büyük İngiliz ve Alman hackintosh sitelerindeki hemen hemen her makalesi olan sisteme baktım. Bu yazımda bu sistemlere, makalelere ve yapılandırmalara bakarken fark ettiğim kilit noktaları paylaşacağım...www.technopat.net
Hackintosh uyumlu ekran kartları
Intel Doğal Desteklenen Intel Ekran Kartları Ivy Bridge 3XXX Desteklenen son sürüm: Big Sur (11) Desteklenen ilk sürüm: Lion (10.7) HD4000 macOS Big Sur'a kadar doğal desteklenirken, macOS Monterey'de desteği kesildi. Öte yandan HD 2500, quick sync özellikleri için Mojave'de yalnızca kısmi...www.technopat.net
Tavsiyeleriniz üzere şu şekilde tablo oluşturdum.
Arkadaşlar aynı donanımlarla mini pc yapmayı düşünüyoruz. Siyah renk olup önerebileceğiniz mini kasa var mı? İçine RX 6600 sığacak kadar olması yeterli.
Anakart Asus Z690M Plus D4 düşünüyoruz. Sizin rehberdeki M2 wi-fi modülü listeye ekledik. Buna bir de anten alacağız. Bu kısımla ilgilü görüşünüzü de merak ettim.
@566156 @tristessehivernale
Son düzenleme: