1200 TL kulaklık önerisi

kaanbey

Hectopat
Katılım
30 Nisan 2015
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba geçtiğimiz günlerde amazon.com.tr üzerinden Hyperx Cloud 2 aldım ve birkaç saat kadar kullandım. Kulaklığı kendi ses kartının jack girişine takar takmaz gelen bir dip ses gürültüsü vardı. Bu dip ses, kulaklıktan başka seslerde gelmeye başladığında bir tık artıyordu. Hele ki ses seviyesini %70'lere getirdiğimde çok bariz bir şekilde anlaşılıyordu. Fakat direkt 3.5mm jack ile bağladığımda bir dip ses problemiyle karşılaşmadım. Hyperx Cloud 2'yi iade ettim. Ayrıca Cloud 2'de karşılaştığım dip sesi babam kulaklığı taktığında duymadığını söyledi. Muhtemelen düşük frekanstaki sesleri belli bir yaştan sonra duyamadığımızdan kaynaklanıyor.

Dip ses probleminin kendinden ses kartı olan tüm kulaklıklarda olduğunu söyleyen birkaç kişiye rastladım, bu doğru mudur? Ses kartı olmayan bir kulaklık alsam anakartımın üzerindeki ses kartı yeterli olur mu?

Şu an kafamda Hyperx Cloud Alpha modeli var. Anakartım MSI B450M A-PRO MAX , ses yongası ALC892. Acaba Hyperx Cloud Alpha modelini alırsam (ses kartı olmayan) anakartımın üzerindeki ses kartından yeterli performansı alabilir miyim? 1200TL bütçe için önerebileceğiniz kulaklıklar nelerdir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı