1200 TL Xbox 360 vs Xbox One vs GTX 750 Ti Sistem Yükseltme

PC'yi mi yükseltmeliyim yoksa xbox 360 ya da 2.el xbox one mı almalıyım?.

• Xbox 360 al ama kırdırma

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4

Kıvanç34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize forumda iyi gezmeler. 1200 TL aylık gelirim var. Single Player oyunları bitirmek istiyorum yıllardır multiplayer oynuyorum sadece COD serisinden birkaç oyun bitirmişliğim var. Evimde PC var ancak özellikleri tüm oyunlar için yeterli değil. AMD x4 840 işlemci, 8 GB DDR3 RAM. GTX 750 TI ekran kartı var PC'nin. PC'yi mi yükseltmeliyim yoksa xbox 360 ya da 2.el xbox one mı almalıyım? Sebebini yazarsanız sevinirim. Bu arada TV yok evde Benq GL 2460 monitöre sahibim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de AMD FX-8120 8 GB DDR3 RAM GTX 750 TI sistemim var. Şuanda az bucuk yeni oyunların çoğunu oynayabiliyorum. Tabi full ayarlar falan yapınca kasıyor. Ama orta düzeyde oynanabilir Frame'ler görebiliyorum. Şöyle bir sorun var. Eğer sistemini güncellersen sıfırdan güncelleme yapman gerekecek. DDR4 bellekler yeni ekran kartı yeni işlemci anakart gibi. Ama eğer XBOX 360 alırsan güncel oyunları oynayabilme şansında var.

Bende de AMD FX-8120 8 GB DDR3 RAM GTX 750 TI sistemim var. Şuanda az bucuk yeni oyunların çoğunu oynayabiliyorum. Tabi full ayarlar falan yapınca kasıyor. Ama orta düzeyde oynanabilir Frame'ler görebiliyorum. Şöyle bir sorun var. Eğer sistemini güncellersen sıfırdan güncelleme yapman gerekecek. DDR4 bellekler yeni ekran kartı yeni işlemci anakart gibi. Ama eğer XBOX 360 alırsan güncel oyunları oynayabilme şansında var.
Tavsiyen için teşekkürler

Xbox 360 ile nasil güncel oyunlarî oynayacak ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı