1200 TL'ye kasa önerisi

sartan

Hectopat
Katılım
6 Ekim 2018
Mesajlar
28
İçinde power supply olmayan, en az 1 tarafı temperli cam, ön tarafından rgbli fanların gözükebileceği, üst tarafa 240-280 mm radyatör montajı yapılabilen, hava akımı güzel olan kasa önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.
 
Tam olarak isteklerimi yazamamıştım şimdi tekrar yazayım arkadaşlar.

Öncelikle kasanın üst kısmına en az 240-280mm'lik sıvı sogutma radyatörü takılabilecek bir kasa arıyorum. Büyük kasaları sevmediğim için Mid tower kasa bakıyorum. Günümüzde zaten Temperli cam oldukça moda. Fakat 4 tarafı tamperli cam olmasına gerek yok. Ayrıca kasa hava dolaşımının iyi olması hepimiz için önemli. Bu yüzden ön tarafının komple kapalı kasa pek istemiyorum. Bir diğer noktada, evet kızacaksınız belki ama yine de ön tarafında RGB'li (adreslenebilir) ve düzgün, sessiz çalışan fan modellerinden istiyorum. Evet görünüme önem veriyorum çok vurmayın lütfen :)

  • Phanteks kasaları güzel fakat ön tarafının kapalı olması ayrıca fanların gözükmemesi dolayısıyla kararsız kalıyorum.
  • Aynı durum COOLER MASTER MASTERCASE H500P kasasında yok fakat sanırım hava sirkülasyonu ilk çıkan kasada çok iyi olmadığını öğrendim. Sonradan çıkartılan H500M modeli ön tarafı full ızgaralı oldugu için beğendim. Fakat ülkemizde satışta yok bildiğim kadarıyla. (yukarda bazı arkadaşlarım belirtmiş bu kasayı. Fakat bilemediğim benim dediğim ızgaralı olan kasa mı yoksa plastik camlı gözüken kasa mı?)
  • Thermaltake kasalarının görünümleri hoşuma gitse de TT View 32 ve TT view 31 kasalarının inceleme videolarına baktığımda kasalarda birçok eksiklik olduğu belli. Görünüm olarak çok beğensem de kasaların toz filtrelerinin olmaması (View 32 edition kasasında var sanırım emin değilim), HDD-SSD yuvalarının pek aklıma yatmaması, kablo saklama ve yönetiminde sıkıntıların olması vs vs kafamı kurcaladı.
  • Aerocool Project 7 P7-C1 Pro kasası istediğim gibi gözükse bile malzeme kalitesinden emin olamamam ve power supply kablo kısmının küçük olması sorun yaratacak gibi geliyor.
  • Bitfeniz ENSO modelini beğendim fakat Phanteks kasaları gibi ön tarafında fan gözükmemesinden dolayı aynı kararsızlığı yaşadım.
  • Corsair Obsidian 500D yabancı inceleme videolarında bazıların en iyi kasa seçilirken bazılarında ön taraftan hava alma sıkıntısı olduğu cam kapakların aralarında boşluk olduğundan çok tozlanabileceği söylenmiş.
  • Corsair spec-omega RGB incelemesinde üst tarafa radyatör takılabilir fakat RAM slotları sıkıntı yaratabilir denmiş.
Tekrar teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı