Ekipmandan kastınız nedir? Klavye kulaklık ve fare üçlüsü mü?

Her şey dahil yaklaşık 15.000 TL:

Bütçe 7000 lira falan olsa temiz ikinci el bulunabilirse (ki çok zor bulmak) 1080Ti alınabilir belki. Ancak sıfır 1080Ti almak hiçbir şekilde mantıklı değil bu dönemde. Zaten bütçe de yüksek ikinci el almak da çok saçma olur. 2070s veya 2080s alın bu bütçeye yakışacak başka bir ekran kartı yok.

Bütçe 7000 lira falan olsa temiz ikinci el bulunabilirse (ki çok zor bulmak) 1080Ti alınabilir belki. Ancak sıfır 1080Ti almak hiçbir şekilde mantıklı değil bu dönemde. Zaten bütçe de yüksek ikinci el almak da çok saçma olur. 2070s veya 2080s alın bu bütçeye yakışacak başka bir ekran kartı yok.
teşekkür ederim . baktığım kadarıyla şu an fiyatları zaten uçmuş . bu yüzden RTX2080 Super gibi bir şey almak istiyorum. bunun için önerebilceğiniz ayrı bir sistem varsa atabilirmisiniz.
Her şey dahil yaklaşık 15.000 TL:
Merhaba. Önerdiğiniz toplama pc ye baktım ve gerçekten iyi. Ancak parça halinde gelmesini istemiyorum. montaj , birleştirme gibi şeylerle pek bilgim yok. hatta hiç yok. Herhangi bir durumda güzelim parçalardan birisi gidebilir diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı