12000 TL civarı 2.el sistem önerisi

Ben sparkle Intel Arc A750, Ryzen 5 5600 işlemci ile sistemimi yükselttim. Bu ürünleri sıfır şekilde 9K'ya hallettim. Bu bileşenlerle 2.el Full bir sistem 12K'ye dizebilirsin. Intel'in kartını kötüleyenler olacak ancak ben çok memnunum. Aldığı güncellemeler sonucu RTX 3060 ile kafa kafaya. 2K çözünürlükte high-Ultra ayarlarda çoğu oyunu 60 FPS üstü oynuyorum.

Dediklerin iyi de yanındaki diğer parçaları da almayı kalkınca 12K'yı aşabilir. Arc A750 iyi bir kart.

Ben Sparkle Intel Arc A750, Ryzen 5 5600 işlemci ile sistemimi yükselttim. Bu ürünleri sıfır şekilde 9K'ya hallettim. Bu bileşenlerle 2.el Full bir sistem 12K'ye dizebilirsin. Intel'in kartını kötüleyenler olacak ancak ben çok memnunum. Aldığı güncellemeler sonucu RTX 3060 ile kafa kafaya. 2K çözünürlükte High-Ultra ayarlarda çoğu oyunu 60 FPS üstü oynuyorum.

Intel iyidir hocam fark etmez bana ekran ve işlemci öneriniz ya diğer parçaları da önerebilir misiniz hocam

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...masaustu-ucuzundan-ozel-seri-1205298713/detay ağrıda ki en iyi sistem bu İstanbul'da vesaire olsaydınız çok güzel şeyler bulurduk ancak ağrıda satan kişi sayısı az bayağı
Malesef hocam ama param güvende ile de alabilirim

Ağrı Merkez hocam

Sistem olarak anca yukarıda atılan var. Yazdığım parçaları 2. el Param Güvende ile alman daha mantıklı olur, 6600 XT'nin fiyatı Param Güvende ile 5600 bandına çıkabilir komisyon dahil olunca, 4800'e kadar 6600 bakın pazarlıkla 4500 yapar komisyon dahil 5'e halledersiniz.

Intel iyidir hocam fark etmez bana ekran ve işlemci öneriniz ya diğer parçaları da önerebilir misiniz hocam

Maalesef hocam ama Param Güvende ile de alabilirim

Hocam piyasaya çok hakim değilim açıkçası, eski sistemimi yükselttiğim için diğer parçalar ne kadar tutar bilemiyorum. Ben benim sistemi yazayım direkt fikir olması için. Benzer parçalar bulup da 12-13K'ya benzer sistem dizilebilir belki. Normalde bundan 2-3 hafta önce Intel 12100F işlemcili sistemin sıfırını 13K'ya sattılar hazır sistem olarak. Kasım ayında şansınıza sıfır hazır sistem de bulabilirsiniz bu şekilde.

Ekran kartını garantili 5K'ya satıyorlar genelde. İşlemci de 3K civarında. Geriye kalan 4K'ya depolamadan belki biraz kısarak sistem toparlanabilir gibi geldi.

-Intel Arc Sparkle A750 ekran kartı
-Ryzen 5 5600 işlemci
-ASUS Prime B350M-E anakart
-16 GB RAM
-550W Corsair PSU
-Dark Diamond Pro Mesh kasa
-1TB HDD
-240 GB SSD

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri